۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۱۴
کد خبرنگار: 893
کد خبر: 83815303
T T
۴ نفر

برچسب‌ها

حمله ملخ‌ها وضعیت یمن را وخیم‌تر خواهد کرد

۲۰ خرداد ۱۳۹۹، ۱۰:۱۴
کد خبر: 83815303
حمله ملخ‌ها وضعیت یمن را وخیم‌تر خواهد کرد

تهران - ایرنا - حمله ملخ‌های صحرایی به مناطق مختلف یمن، وضعیت این کشور فقیر و مورد حمله ائتلاف سعودی را با توجه به شیوع «وبا» و «ویروس کرونا» همچنین کمبود مواد غذایی بر اثر محاصره نیروهای متجاوز این ائتلاف، بیش از پیش وخیم‌تر خواهد کرد.

آژانس مطبوعات یمن روز سه شنبه از حمله انبوهی از ملخ‌های صحرایی به برخی مناطق صنعا پایتخت این کشور خبر داد و نوشت:  این ملخ‌ها چند روز پیش در استان حضرموت (شرق یمن) خسارات عمده‌ای به محصولات کشاورزی منطقه وارد کرده بودند.  

منابع محلی در این باره گفتند که ملخ‌ها چند ساعت پس از رسیدن به شهرستان «سنحان» در جنوب پایتخت، گستره خود را تا صنعا افزایش دادند.  

بر اساس این گزارش، ملخ‌های صحرایی از صبح شنبه به صحرای «رخیه» در استان حضرموت حمله و محصولات کشاورزی این استان را تهدید کردند.  

خاطرنشان می‌شود، در اواسط ماه آوریل، سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد (FAO) نسبت به جدی بودن تهدید ملخ‌های صحرایی در چندین کشور از جمله یمن در ماه‌های آینده هشدار داده بود.  

این سازمان ( (FAO)  ) افزود: گسترش ملخ صحرایی تهدید حقیقی برای امنیت غذایی و معیشت مردم این مناطق محسوب می‌شود. 

سازمان غذا و کشاورزی سازمان ملل متحد پیش‌بینی کرده بود که بارش‌ها در پایان ماه مارس گذشته باعث افزایش تعداد ملخ‌ها در شرق یمن و آفریقا شود. 

این سازمان گفته است که به دلیل تولید نسل جدید ملخ، وضعیت یمن احتمالاً رو به وخامت خواهد گذاشت. 

هشدارهای سازمان فائو نسبت به حمله ملخ‌های صحرایی به یمن در حالی انجام می‌شود که جان ۲۲ میلیون یمنی بر اثر گرسنگی و کمبود غذایی در پی تجاوز وحشیانه ائتلاف سعودی به این کشور و محاصره آن توسط نیروهای این ائتلاف تهدید می‌شود. 

پیش از این " رامش راجاسیگام " هماهنگ کننده امور بشردوستانه در شورای امنیت نسبت به خطر قحطی جدید در یمن به دلیل پایین آمدن سریع ارزش پول و اختلال در پرداخت دستمزدها هشدار داده و تاکید کرده بود که در این سال (جدید میلادی) یمن شاهد بیشترین چالش انسانی خواهد بود. او به این نکته اشاره کرد که برنامه‌های جهانی تنها توانسته در هر ماه برای بیش از 12 میلیون نفر در یمن غذا تهیه کند. 

هماهنگ کننده امور بشردوستانه شورای امنیت از آژانس‌های بشردوستانه خواست با توجه به ادامه جنگ و قرار گرفتن در شرایط قحطی به کاهش تأثیر این بحران به خانواده‌های یمنی کمک کنند. 

بر اساس گزارش‌های بین‌المللی، یمن شاهد "بدترین بحران بشردوستانه در جهان" است و بیش از 22 میلیون نفر مردم این کشور به کمک فوری نیاز دارند که از این تعداد 18 میلیون با کمبود مواد غذایی و بیش از  هشت میلیون نفر با فاجعه جدی نبود مواد غذایی روبرو هستند و از آن رنج می‌برند. 

این گزارش‌ها تأیید کردند که بیش از پنج میلیون کودک یمنی در معرض خطر گرسنگی هستند و برای زنده ماندن به کمک‌های فوری بشر دوستانه نیاز دارند. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha