۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون برای کردستان تخصیص یافت

 سنندج - ایرنا - رییس سازمان جهاد کشاورزی کردستان گفت: امسال ۹۲۰ میلیارد ریال تسهیلات خط اعتباری مکانیزاسیون به این استان برای خرید تراکتور، کمباین و ادوات کشاورزی تخصیص یافته است.

محمد فرید سپری روز چهارشنبه در اولین جلسه کارگروه توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی اظهار داشت: سال گذشته نیز ۶۶۰ میلیارد ریال برای توسعه ناوگان مکانیزه کشاورزی کردستان تسهیلات بانکی تخصیص یافته بود که به علت استقبال کشاورزان ۱۶۰ میلیارد ریال بیشتر از این سهمیه شامل ۸۲۰ میلیارد ریال به متقاضیان پرداخت شده است.

وی اضافه کرد: تسریع و تسهیل در ارائه خدمات به بهره برداران بخش کشاورزی با ایجاد  ساده‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر به عنوان یک اولویت در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته است.

رییس سازمان جهاد کشاروزی کردستان افزود: هم اکنون برای پرداخت تسهیلات خرید ادوات کشاورزی مشکلی وجود ندارد و در صورت  صدور پیش فاکتور توسط کارخانه تراکتور سازی پرداخت تسهیلات تراکتور و کمباین نیز آغاز می‌شود.

سپری از معرفی چهار هزار میلیارد ریال طرح کشاورزی به بانک کشاورزی برای دریافت تسهیلات از محل اعتبارات تبصره ۱۸ خبر داد و گفت: تا کنون از این مقدار ۸۳۰ میلیارد ریال پرداخت شده که ۱۸۰ میلیارد ریال آن در حوزه صنایع تبدیلی و بقیه نیز مربوط به سایر طرح‌ها از جمله گلخانه، شیلات و دام وطیور بوده است.

وی گفت: در سال گذشته  ۹۲ درصد از تسهیلات بخش کشاورزی این استان توسط بانک کشاورزی  پرداخت شده است و انتظار می رود سایر بانک ها نیز با توجه به اهمیت کشاورزی در اقتصاد کردستان توجه ویژه ای به این بخش داشته باشند.

استان کردستان دارای ۲۸ میلیون هکتار با یک میلیون و ۶۰۰ هزار نفر جمعیت است که تنوع آب و هوایی آن باعث شده یکی از استان‌های موفق در حوزه کشاورزی باشد.

این استان دارای یک میلیون و ۲۲۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی شامل ۸۹۶ هزار و ۲۳۵ هکتار اراضی دیم حدود ۸۸ درصد و ۱۲۱ هزار اراضی آبی حدود ۱۲ درصد بوده و دارای حدود ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار رأس دام سبک (گوسفند و بز) و ۲۰۰ هزار رأس دام سنگین (گاو و گوساله)، ۱۳ میلیون قطعه انواع طیور و ۱۱۶ هزار کندوی زنبور عسل است.

جمعیت بهره بردار کشاورزی کردستان دارای ۱۱۵ هزار نفر است که این جامعه سالانه حدود ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تُن محصولات کشاورزی تولید می‌کنند که ۳۲۰ هزار تُن از این میزان مربوط به محصولات باغی و باقی نیز مربوط به بخش زراعت است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha