«محمد کعب عمیر» روز چهارشنبه در نشست علنی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با قدردانی از کادر درمان و مدافعان سلامت که در روزهای سخت با ایثار در خدمت به مردم از جان مایه گذاشتند، گفت: آنها ثابت کردند دفاع از میهن، پرستار و پاسدار نمی شناسد.
نماینده شوش در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: این شهر یکی از کهن ترین میراث فرهنگی ایران و جهان بوده و با وجود ۲ اثر جهانی، جاذبه های طبیعی و گردشگری بکر، زمین های کشاورزی حاصل خیز، منابع فراوان آب و بسیاری ظرفیت های دیگر متأسفانه به دلیل سومدیریت و عدم توجه مسئولان به ظرفیت های منطقه، مردم این شهر بدون داشتن حداقل امکانات اجتماعی، بهداشتی و رفاهی در شرایط سختی به سر می برند.
کعب عمیر، بیکاری، نبود مراکز درمانی، بی توجهی به وضعیت آب شرب مردم، نبود زیرساخت های لازم در حوزه گردشگری، فقدان زنجیره های تولید در صنایع کشاورزی و عدم گازرسانی روستایی را بخشی از محرومیت و مشکلات شوش برشمرد و اظهارکرد: کشاورزان شوش با وجود وجود منابع آبی غنی، به دلیل محدودیت حقآبه کشاورزی، حق زراعت در زمین های خود را ندارند و کارگران دست به گریبان مشکلات معیشتی هستند در حالی که رهبری در سه سال اخیر بر حمایت از تولید تأکید کرده اند.
وی افزود: رویکرد جدید در انتخابات مجلس یازدهم موجب امیدواری مردم شده و آنان چشم انتظار حمایت مجلس و دولت انقلابی در رفع مشکلات خویش هستند.
این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی امروز تشنه و نیازمند عمل گرایی انقلابی و بازگشت به اصول هستند که در این زمینه با تأسی از فرامین مقام عظمای ولایت، حرکت در جهت گام دوم انقلاب، فراهم کردن بستر قانونی به منظور حمایت از تولید ملی، استفاده از استعدادها و سرمایه های انسانی و علمی در قالب تقنین قوانین مناسب و اصلاح قوانین اضافی، و محقق شدن شعار سال که همان جهش تولید است باید در دستور کار مجلس یازدهم قرار گیرد.
کعب عمیری در ادامه با انتقاد از اتخاذ تصمیمات نادرست به دلیل سومدیریت در زمینه واگذاری شرکت نیشکر هفت تپه، گفت: این موضوع به معیشت چندهزار خانوار آسیب زده است. این شرکت یکی از عظیم ترین صنایع تولید شکر در ایران با اشتغال بیش از ۵ هزار نفر نیروی مستقیم و ۲ هزار نیروی فصلی، نقش مهمی در چرخ اشتغال استان خوزستان داشت که متأسفانه با وجود هشدارها در خصوص واگذاری و برون سپاری غیراصولی این صنعت به افراد فاقد اهلیت در آذرماه ۹۴ و از طریق برگزاری مزایده که شبهه داشت، واگذار شد که در نهایت به اضمحلال صنعتی منتهی شد.
نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دستاورد این واگذاری بعد از ۵ سال چیزی جز افول این صنعت، بیکاری، شرمندگی کارگران مقابل خانواده های شان، نبوده است، خطاب به رییس جمهوری گفت: آقای روحانی از آنجا که واگذاری شرکت هفت تپه به بخش خصوصی بدون توجه و بررسی دقیق و کارشناسی در خصوص ظرفیت های مالی و اهلیت و سوابق اجرایی سهام داران فعلی انجام شده و با توجه به عدم توانایی مالی و مدیریت خریدار، عدم ایفای تعهدات قراردادی و ایجاد مشکلات در منطقه و عدم مطابقت بهای قطعی مذاکره واگذاری، شرکت مورد نظر با بهای ارزش گذاری شده، اینجانب تنها حل مشکل را ابطال این واگذاری با استفاده از ظرفیت های موجود در قانون اصل ۴۴ می دانم که باید اقدام شود.
وی با قدردانی از زحمات ریاست قوه قضاییه، ریاست سازمان اطلاعات سپاه و سربازان گمنام امام زمان(عج) در خصوص پیگیری مشکلات شرکت نیشکر هفت تپه، خطاب به وزیر نیرو، گفت: مردم شوش با وجود ۳ رودخانه پرآب، دز، کرخه و شاور از نعمت آب آشامیدنی مناسب محروم هستند و در برخی مناطق حتی آب برای استحمام مناسب نیست که این قصه پرغصه باید خواب را بر مسئولان آشفته کند.
نماینده مردم شوش تصریح کرد: از نگاه ویژه مقام معظم رهبری و اهتمام دولت در اجرای فاز اول طرح ۵۵۰ هزار هکتاری برای احیای زمین های کشاورزی و ایجاد شبکه های آبیاری و زهکشی تشکر کنم و از وزیر نیرو می خواهم جهت تأمین حقآبه مورد نیاز فاز دوم اقدام عاجل شود.
کعب عمر ی همچنین خطاب به وزیر بهداشت گفت: شهرستان شوش با جمعیت ۲۲۰ هزار نفری تنها یک بیمارستان آن هم بدون امکانات تخصصی لازم، دارد که مردم شهرستان در شرایط کرونایی برای درمان نیاز به طی مسیر طولانی برای رسیدن به بیمارستان شهرستان های مجاور هستند.
نظر شما