افشین کریمی چهارشنبه در نخستین کمیته مولدسازی استان در سال جاری، اظهار داشت: تمام دستگاههای اجرایی موضوع ماده ۲۹ قانون برنامه ششم توسعه، مکلف هستند تا پایان خرداد ماه سال ۹۹، اطلاعات ساختمان ها، فضاهای اداری، غیراداری و سایر اموال و داراییهای غیرمنقول را در سامانه «سادا» تکمیل نمایند.
وی افزود: دستگاه های اجرایی سال گذشته احساس میکردند اگر اموال غیرمنقول خود را حفظ کنند بهتر است، اما این تصور اشتباه بود.
معاون استاندار کرمانشاه عنوان کرد: محدودیت های منابع مالی و مخارج جاری دولت طی چند سال گذشته مانع از تحقق کامل بودجههای عمرانی و تکمیل پروژههای در دست اقدام و یا نیمه تمام شده که یکی از راهکارهای تعیین شده برای رسیدن به این مقصود، یعنی افزایش درآمد و کاهش مخارج، کوچک شدن دولت یا همان مولدسازی دارایی یا فروش داراییهای مازاد است.
کریمی گفت: ما در جنگی هستیم که از جنگ تحمیلی هشت ساله، سخت تر است، زیرا تحریم های ظالمانه، مستقیم با معیشت مردم ارتباط دارد.
وی تاکید کرد: مهم ترین منابع دولت فروش نفت است، اما به دلیل همین تحریم ها نمیتوان زیاد روی آن حساب باز کرد و بنابراین اخذ مالیات یکی از منابع دولت بود که با وجود شیوع کرونا و رونق کم اقتصادی، این منابع نیز بسیار کم شده است.
معاون استاندار کرمانشاه با بیان اینکه یکی از منابع مهم بودجه ۹۹، فروش اموال غیرمنقول دستگاههای اجرایی است، اظهارداشت: سال های گذشته، کمبود بودجه برای هر دستگاهی تقریباً قابل قبول بود، اما اکنون دستگاهها برای جبران کم بود بودجه خود، میتوانند اموال مازاد را بفروش برساند و بخش اعظمی از این کمبود را جبران کنند.
کریمی تاکید کرد: استان کرمانشاه در بحث مولدسازی، باید رتبه اول کشور را به دست بیاورد و این مهم به طور قطع با کمک دستگاه های اجرایی، محقق خواهد شد.
وی ادامه داد: برای فروش اموال مازاد دستگاههای اجرایی، مدیران نباید صرفا به سامانه سادا اکتفا کنند و باید برای فروش آن، تبلیغات خود را از طریق رسانه های مکتوب و مجازی، انجام دهند.
معاون استاندار کرمانشاه گفت: در پایان هر سال ارزشیابی مدیران در جشنواره شهید رجایی انجام میشود که یکی از پارامترهای ارزشیابی مدیران، فروش اموال مازاد و تهیه منابع کافی برای دستگاه مربوطه است.
کریمی افزود: در واگذاری اموال مازاد دستگاههای اجرایی، در عین رعایت سرعت و دقت، نباید فساد به وجود بیاید و باید تمام مراحل بطور شفاف و قانونی باشد تا خدایی ناکرده، لطمه ای به بیت المال وارد نشود.
به گزارش ایرنا، امیر حمزه حیدریان سرپرست اداره کل امور اقتصاد و دارایی کرمانشاه ماه گذشته از شناسایی ۱۵ هزار و ۷۶۸ فقره املاک و اموال غیرمنقول دستگاههایی اجرایی استان خبر داد و گفت: از این تعداد بیش از چهار هزار مورد سند ندارند که باید ادارات مربوطه هرچه سریعتر نسبت به تهیه سند آنها اقدام کنند.