علی آبیلی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا افزود: این کارگاهها پیشتر در چارچوب ساماندهی فعالیت تولیدی بانوان، بر اساس انعقاد تفاهمنامهای با استانداری خراسان رضوی با دریافت ۵۰ میلیارد ریال تسهیلات از صندوق کارآفرینی امید در حوزه تولید پوشاک فعال شده بودند.
وی ادامه داد: ۱۳ کارگاه مورد اشاره از اسفند ماه پارسال فعالیت خود را آغاز کردند و ۴۲ نفر در این مراکز مشغول کار شده و با توجه به سفارشات پزشکی و بهداشتی در حال تولید ماسک هستند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی به پرداخت ۱۱ میلیارد ریال تسهیلات دیگر از محل سرمایه در گردش ظرف یک ماه اخیر به همین کارگاهها اشاره و بیان کرد: طی دوران اوج شیوع بیماری ویروسی همهگیر کرونا کارگاههای روستایی تولیدی پوشاک در بخش مرکزی شهرستان مشهد روزانه تا ۵۰ هزار عدد ماسک بهداشتی نیز تولید کردهاند.
وی گفت: شرکتهای تعاونی مرتبط با تولید ماسک و تجهیزات جانبی مقابله با کرونا در اولویت پرداخت تسهیلات قرار دارند و در این راستا مکاتباتی با اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان صورت گرفته تا شرکتهایی که توانایی انجام این کار را دارند به این صندوق معرفی شوند.
آبیلی افزود: تاکنون پنج شرکت تعاونی برای فعالیت در این عرصه اعلام آمادگی کردهاند و در حال تکمیل پرونده هستند.
وی همچنین گفت: پیرو بخشنامه بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بخشنامه داخلی صندوق امید، از زمان شیوع بیماری ویروسی همهگیر کرونا وصول اقساط پرداخت شده به گیرندگان وام از این صندوق تا پایان خرداد ماه جاری پیگیری نخواهد شد.
صندوق کارآفرینی امید نهاد مالی تخصصی و حمایتی است که در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت میکند.
ماموریت صندوق کارآفرینی امید تجمیع سپردههای خُرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک برای ایجاد کسب وکارهای خُرد کم سرمایه با محوریت فعالیتتهای کارآفرینانه و نیازهای منطقهای است.
نظر شما