علی آبیلی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: قانون توسعه اشتغال روستایی از ابتدای سال ۹۷ شروع شد و تاکنون در این استان به ۲ هزار و ۱۸۳ طرح با انحراف کمتر از یک درصد در هدف، هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.
وی ادامه داد: ۷۳ درصد طرحها جدید و ۲۷ درصد توسعهای است همچنین ۲۰ درصد این طرحها در بخش خدمات، ۳۶ درصد در بخش صنعت و ۴۴ درصد در بخش کشاورزی است و در حوزه اشتغال روستایی تاکنون ۹۵۸ زن روستایی و هزار و ۲۲۵ مرد روستایی از این تسهیلات برخوردار شدند.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی گفت: رویکرد ما روستاهای محروم و دورافتاده است و بیشتر طرحهای مورد نظر، تکمیل کننده زنجیره تولید یا فاکتورهایی برای زیرساختهای روستایی و مزیتهای نسبی یا مطلق هستند و رویکرد صندوق این بوده که اقتصاد محلی را به فرامحلی و منطقهای تبدیل کنیم و در هر طرح ظرفیت، مزیت، جاذبه، تجربه و مهارت افراد روستا در نظر گرفته میشود.
آبیلی افزود: متقاضییان در سامانه "کارا" وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی ثبت نام میکنند و طرح به دستگاه مربوطه ارجاع و بعد از بررسی برای کمیته فنی فرستاده میشود. طرحهای زیر ۲۵۰ میلیون تومان برای شهرستان و بیشتر از این مبلغ در کمیته فنی استان مورد بررسی قرار میگیرد و بعد برای بررسی نهایی به لحاظ توجیه اقتصادی و فنی به بانک عامل میرود و در صورت موافقت برای تشکیل پرونده اقدام میشود.
صندوق کارآفرینی امید نهاد مالی تخصصی و حمایتی است که در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت میکند.
ماموریت صندوق کارآفرینی امید تجمیع سپردههای خُرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک برای ایجاد کسب وکارهای خُرد کم سرمایه با محوریت فعالیتهای کارآفرینانه و نیازهای منطقهای است.
نظر شما