علی آبیلی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از محل پس انداز اعضای این صندوقها هشت میلیارد ریال جمع آوری و بیش از ۸۰ میلیارد ریال تسهیلات به اعضای این صندوقها پرداخت شده است.
وی ادامه داد: این تسهیلات به منظور اجرای طرحهایی از جمله صنایع دستی، تولید پوشاک، فرش دستباف، بستهبندی، گلخانه، دام سبک و سنگین، گیاهان دارویی، صنایع تبدیلی و تکمیلی، بوم گردی و نظایر آن است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید خراسان رضوی با بیان این که این صندوق برای حمایت از روستائیان با اولویت زنان روستایی، تشکیل صندوقهای خرد محلی زنان روستایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت: تا پایان امسال ۳۰ صندوق دیگر هم تشکیل خواهد شد.
وی افزود: از موانع عمده تامین مالی خرد در مناطق روستایی عدم دسترسی آسان و در برخی موارد عدم امکان دسترسی به منابع ارزان قیمت دولتی و همچنین عدم پذیرش توسط شبکه بانکی به دلیل شرایط حاکم و مترتب بر آن است.
صندوق کارآفرینی امید نهاد مالی تخصصی و حمایتی است که در زمینه تامین مالی و حمایت از کسب و کارهای خُرد فعالیت میکند.
ماموریت صندوق کارآفرینی امید تجمیع سپردههای خُرد مردم و تلفیق آن با اعتبارات دولت، شناسایی جوانان واجد شرایط، توانمندسازی آنان و کمک برای ایجاد کسب وکارهای خُرد کم سرمایه با محوریت فعالیتهای کارآفرینانه و نیازهای منطقهای است.
نظر شما