امین امینیان روز شنبه در کارگروه جهاد کشاورزی شهرستان با بیان اینکه هشترود رتبه اول کاشت و برداشت گندم دیم را استان دارد افزود: مجموع تولیدات کشاورزی شهرستان حدود ۵۰ درصد افزایش داشته به طوریکه سال گذشته ۳۱۰هزار تن انواع محصول کشاورزی در شهرستان تولید شد.
وی اضافه کرد: این در حالی است که در سالهای قبل از آن مجموع تولیدات کشاورزی شهرستان ۲۱۰ هزار تن بود و این افزایش تولید نتیجه تلاش، مجاهدت و زحمات مجموعه کارکنان جهاد کشاورزی شهرستان و کشاورزان است.
امینیان همچنین به استمهال وام کشاورزان در سال گذشته به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان اشاره کرد و گفت: پنج میلیارد تومان نیز در قالب غرامت به بیمه شدگان مزارع و باغات خسارت دیده پرداخت شد.
وی با بیان اینکه شهرستان هشترود رتبه اول در مکانیزاسیون کشاورزی را دارد گفت: سال گذشته ۱۲.۵ میلیارد تومان به خرید اودات کشاورزی و مکانیزاسیون پرداخت شده است.
امینیان با بیان اینکه بیش از ۵۰ درصد تولید، اشتغال و درآمد شهرستان به بخش کشاورزی ارتباط دارد اظهار داشت: این مساله باعث شده تا هشترود به عنوان یکی از قطبهای کشاورزی استان شناخته شود.
فرماندار هشترود همچنین با تاکید بر پرهیز از خام فروشی محصولات کشاورزی گفت: تبدیل مزارع تک عملکردی به چند عملکردی، کیفی سازی محصولات کشاورزی و حرکت به سمت کشاورزی نوین در بخشهای مختلف مکانیزاسیون کشاورزی، دام و طیور و آبزیپروری، کشت گیاهان دارویی و گلخانهای میتواند موجب شکوفایی استعدادهای بالقوه منطقه در زمینه کشاورزی باشد که این امر منجر به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا، افزایش تولید و رشد و رونق اقتصاد منطقه خواهد شد و از مهاجرت جوانان بدلیل نبود شغل جلوگیری می شود.
در شهرستان هشترود سالانه حدود ۳۱۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی و باغی تولید می شود که عمده محصول تولیدی آن گندم است از این رو این شهرستان به انبار غله آذربایجانشرقی شهرت دارد.
این شهرستان با وسعت یک هزار و ۹۹۰ کیلومتر مربع در ۱۲۰۰ کیلومتری تبریز واقع شده و از شمال با بستان آباد، از شرق با میانه، از غرب با مراغه و از جنوب با چاراویماق همجوار است.
نظر شما