اساتید دانشگاه درد جامعه را مویه کنند

کرمانشاه- ایرنا- معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه بر هم‌افزایی اساتید دانشگاه با رسانه‌ها تاکید کرد و گفت: اساتید ما باید درد جامعه را مویه کنند.

طهماسب علی پوریانی روز شنبه در نشست هم افزایی با اصحاب رسانه که در دانشکده معماری دانشگاه رازی برگزار شد، بر ارتباط ضعیف اساتید دانشگاه با بدنه جامعه و به خصوص اصحاب رسانه اذعان کرد و افزود: متاسفانه این مشکل به کل نظام آموزشی ما برمی گردد.

به گفته وی، سیاست های آموزشی ما زمانی آموزش محور بود، سپس به پژوهش محور رسید و امروزه نجوای جامعه محور شدن دانشگاه به گوش می رسد اما باید آگاه باشیم که ارتباط برقرار کردن دانشگاه با بدنه جامعه دستورالعمل بردار نیست.

علی پوریانی ادامه داد: اگر بخواهیم وضعیت فعلی دانشگاه را تشریح کنیم به این شکل است که اساتید برای به دست آوردن ۲ امتیاز مقاله به شدت رقابت می کنند و از آنجایی که ملاک ارزشیابی مدیریتی دانشگاه امتیازات کسب شده مقالات باشد؛ ناگزیر رییس دانشگاه نیز مجبور می شود که بر طبل مقاله بکوبد در حالی که بسیاری از مقالات ما در جامعه کاربردی ندارند.

به باور وی، برای ایجاد تغییر رویه فعلی در قدم اول باید اساتید ما درد جامعه را مویه کنند و بدانند که درد سوختن یک درخت یا کبک کمتر از مهاجرت یک انسان نیست و استخراج مشکلات جامعه و مویه کردن دردهای آن، به طور قطع با همکاری اصحاب رسانه به عنوان ابزار سامان دهی ذهن مردم امکان پذیر است.

آنچنان که معاون فرهنگی و  اجتماعی دانشگاه رازی تاکید کرد: دانشگاه باید درهایش را به روی اصحاب فرهنگ و کتاب باز کند و محلی برای انعکاس نظرات این افراد باشد چرا که برگزاری مسابقاتی نظیر میزان استقامت سازه های ماکارونی نمی تواند گره گشای مشکلات جامعه باشد؛ ضمن اینکه اصحاب رسانه نیز می توانند با شناسایی مسایل و مشکلات جامعه به تحقق رسالت حقیقی دانشگاه کمک کنند.

به باور وی، دانشگاه برای هم افزایی با جامعه باید هزینه بدهد و آغاز حرکت واقف شدن به ضعف ها و کاستی هاست؛ ضمن اینکه آزادی انتقاد کردن سرعت ریزش بهمن آسیب های اجتماعی را در جامعه کند می کند.

نشست اصحاب رسانه با معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه رازی کرمانشاه

در این جلسه نمایندگانی از رسانه های استان حضور داشتند و به بیان دیدگاه های خود در خصوص جایگاه اساتید دانشگاه در جامعه و مشکلات تعامل آنها با رسانه ها پرداختند.

خبرنگار ایرنا با انتقاد از پاسخگو نبودن برخی اساتید دانشگاه در موضوعات مختلف به معاون فرهنگی اجتماعی دانشگاه رازی پیشنهاد داد تا میزان ارتباط اساتید دانشگاه با رسانه ها به صورت امتیاز برای اعضای هیات علمی لحاظ شود شاید با این انگیزه طلسم رسانه ای نبودن اساتید دانشگاه شکسته بشود.

علی پوریانی نیز این موضوع را جزو موارد قابل طرح در هیات امنای دانشگاه رازی عنوان کرد و گفت: برنامه داریم تا بعد از سپری شدن ایام کرونا، رسانه ها بتوانند به صورت رو در رو با اساتید دانشگاه مسائلشان را مطرح کنند؛ چرا که به گفته وی مسوولیت ذاتی دانشگاه تولید محتوا است.
دانشگاه رازی هم اکنون دارای ۱۰ دانشکده و پردیس کشاورزی و منابع طبیعی بوده و با بهره گیری از دانش و تخصص ۱۰ استاد، ۴۹ دانشیار، ۲۵۰ استادیار، ۴۶ مربی و در مجموع ۳۵۵ عضو هیات علمی در ۳۹ گروه آموزشی و تعداد ۱۲ هزار و ۳۴۷ نفر دانشجو در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به فعالیت خود ادامه می دهد.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای بیش از ۱۰۰ هزار دانشجو در بخش های دولتی و خصوصی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha