۲۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83822461
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

سایه سنگین کرونا بر افزایش فقر در جنوب آسیا

۲۶ خرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۵۵
کد خبر: 83822461
سایه سنگین کرونا بر افزایش فقر در جنوب آسیا

اسلام‌آباد - ایرنا - سازمان‌های بین المللی با اذعان به گسترش دامنه فقر در جهان ناشی از بحران کرونا و تبعات آن بر زندگی ۱۷۶ میلیون نفر که دو سوم آن‌ها در منطقه جنوب آسیا به ویژه در پاکستان بسر می‌برند، هشدار دادند که ضعف در مدیریت شیوع این بیماری می‌تواند باعث بدتر شدن وضعیت فعلی شود.

افزایش فقر در کشورهای حوزه شبه قاره از جمله پاکستان درحالی گزارش می‌شود که ۲۵ درصد مردم در پاکستان زیر خط فقر زندگی می‌کنند و به گفته «عمران‌خان» نخست وزیر این کشور، بحران کرونا ده‌ها میلیون را به شدت تاثیر قرار داد و امرار و معاش صدها هزار کارگر را از بین برد. 

براساس این گزارش، بانک جهانی در گزارشی اخیراً منتشر کرد، هشدار داد که شیوع کووید-۱۹، میلیون‌ها در جنوب آسیا از جمله پاکستان، هند و بنگلادش را به سمت فقر سوق داده است. 

هند، پاکستان و بنگلادش درخصوص نرخ ابتلا به ویروس کرونا به ترتیب در جایگاه سوم، هفتم و دهم جهان قرار دارند در عین حال کارشناسان هشدار دادند: نرخ غربالگری (تست) در کشورهای منطقه جنوب آسیا بسیار پایین است و این موضوع می‌تواند باعث بدتر شدن وضعیت شود. 

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، نرخ تست کرونا در هند برابر با یک بیستم آن در آمریکا است. تعداد روزانه تست کرونا در پاکستان بی‌رغم میزان کم برابر با انگلیس و آلمان است. 

گزارش بانک جهانی علاوه بر نگرانی از تشدید فقر در جنوب آسیا حاکی از ترسناک‌تر شدن این وضعیت در هند که محل زندگی جمعیت زیاد فقیر در جهان است، می‌باشد. 

سازمان جهانی کار و یونیسف نیز هفته گذشته در گزارشی هشدار دادند که بحران کرونا و افزایش معضل غذا و مشکلات مالی، میلیون کودک را به سمت کارگری سوق می‌دهد، چالشی که از آن به عنوان یک مشکل اساسی در آسیای جنوبی یاد می‌شود. 

در این گزارش آمده است: بحران کرونا به تعداد کودک کار افزوده است درحالی که قرنطینه در کشورهای مذکور زندگی حدود یک میلیارد نفر که زاغه نشین بوده و از طریق اقتصاد غیررسمی امرار و معاش می‌کنند، را فلج کرده است. 

این نهادهای بین المللی گفتند تعداد افراد در فقر شدید می‌تواند در سال جاری میلادی ۴۰ تا ۶۰ میلیون در مقایسه با اوضاع قبل از بحران کرونا، افزایش پیدا کند. 

سازمان جهانی کار گفت: معضل کودک کار همراه با فقر نمودار می‌شود زیرا خانواده‌ها از هر شیوه‌ای برای زنده ماندن در بحران کرونا و دوران قرنطینه، استفاده می‌کنند. افزاش یک درصدی در نرخ فقر به افزایش ۰.۷ درصد به میزان کودک کاری منجر می‌شود. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha