علیرضا شیخی روز سهشنبه در دیدار با فرماندار تکاب اظهار داشت: از این میزان سرمایهگذاری، ۶۰۰ میلیارد ریال آن در اجرای پروژهها و ۷۰۰ میلیارد ریال نیز جهت تامین مصالح، کالا و تجهیزات هزینه میشود.
وی افزود: عملیات اجرای طرح گازرسانی به ۲۸ روستای محور زرشوران - تخت سلیمان این شهرستان با بهرهمندی سه هزار و ۵۰۰ خانوار از سال ۱۳۹۷ آغاز شده و تا سال ۱۴۰۰ تکمیل خواهد شد.
مدیرعامل شرکت گاز آذربایجانغربی با بیان اینکه سه روستای "چهارقلعه"، "فیضآباد" و "بادمحمود" در قالب این پروژه در یک سال گذشته گازدار شده است اظهار داشت: عملیات گازرسانی به ۲۵ روستای دیگر این محور هم اینک از ۷۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است که تا پایان سالجاری گازرسانی به ۱۵ روستا تکمیل شده و به بهرهبرداری خواهد رسید.
وی با اشاره به عزم جدی دولت برای توسعه گازرسانی به تکاب و پوشش حداکثری روستاهای این شهرستان بیان کرد: طرح گازرسانی به کارخانه طلای زرشوران و سه روستای "قلعهجوق"، "بدرلو" و "آیقلعهسی" از پروژه هشت روستایی محور "یولقونآغاج" نیز در هفته دولت امسال قابل بهرهبرداری خواهد بود.
شیخی با بیان اینکه پنج روستای دیگر این محور نیز پیشتر گازرسانی شده است ادامه داد: علاوهبر این، طرح گازرسانی به ۲۰ روستای سختگذر محور "مائینبلاغ" این شهرستان نیز که در دهه فجر سال گذشته کلنگ زنی شد به دلیل شرایط شیوع بیماری کرونا با ۲ ماه تاخیر شروع شده و تا سال ۱۴۰۱ ادامه خواهد یافت.
وی با بیان اینکه در مناطق جدید شهر تکاب نیز طرح توسعه گازرسانی اجرا میشود، اضافه کرد: در حال حاضر ۲۳ روستای تکاب با بیش از سه هزار مشترک خانگی از نعمت گاز طبیعی برخوردار است که با تکمیل و بهرهبرداری از پروژههای درحال اجرا این تعداد به بیش از ۷۰ روستای بالای ۲۰ خانوار خواهد رسید.
شیخی با تاکید بر ضرورت همکاری و تعامل روستاییان برای اجرای مطلوب و بهموقع طرحهای گازرسانی به مناطق روستایی تکاب گفت: برای گازرسانی به روستاهای محور زرشوران - تختسلیمان ۲۷۰ کیلومتر عملیات لولهگذاری موردنیاز است که ۲۰۰ کیلومتر آن تاکنون اجرا و تکمیل شده است.
گازرسانی به روستاهای تکاب رضایتبخش است
فرماندار تکاب نیز در این دیدار گفت: عملکرد شرکت گاز آذربایجانغربی در زمینه گازرسانی به مناطق روستایی این شهرستان خوب، رضایت بخش و امیدوارکننده است.
محمود زمانی افزود: گازرسانی به روستاهای تکاب که اغلب در مناطق کوهستانی، دورافتاده و سختگذر واقع شدهاند، کار بزرگی است که امروز تحقق یافته و به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی و نگاه ویژه دولت به توسعه مناطق محروم، اهالی روستاهای تکاب از نعمت گاز طبیعی بهرهمند شدهاند.
وی بیان کرد: طولانی بودن فصل سرما و یخبندان، کوهستانی بودن منطقه و کوتاه بودن فصل کار عمرانی در تکاب، گازرسانی به روستاها را دشوارتر کرده اما با تخصیص اعتبارات مناسب و همت عالی برای اجرای پروژهها، گازرسانی به مناطق روستایی این شهرستان شتاب مناسب و روند مطلوب و قابل قبولی را طی میکند.
فرماندار تکاب اظهار داشت: تخصیص و هزینه کرد ۱۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای گازرسانی به روستاهای این شهرستان حاصل توجه ویژه دولت و استاندار آذربایجانغربی به رفع محرومیت از این شهرستان و عزم جدی شرکت گاز استان برای بهرهمندی حداکثری روستاییان تکاب از نعمت گاز طبیعی است.
زمانی با بیان اینکه برای رفع معارضان محلی در مسیر اجرای پروژههای گازرسانی تکاب با تشکیل کمیته حل اختلاف فرآیند کوتاهتری اتخاذ شده است ادامه داد: پیمانکاران اجرای طرحهای گازرسانی در تکاب هماهنگی بیشتری با ادارات و تعامل مطلوبی با روستاییان داشته باشند و در حفاریها و مسیرگشاییها دقت و حساسیت بیشتری بهکار گیرند.
در حال حاضر ۹۹ درصد جمعیت شهری تکاب با ۱۸ هزار خانوار، تحت پوشش شبکه گاز طبیعی هستند.
تکاب از مناطق سردسیر و کوهستانی کشور است که با ۸۱ هزار نفر جمعیت و ۹۰ روستای بالای ۲۰ خانوار در منطقهای سختگذر در جنوب آذربایجانغربی واقع شده است و به دلیل دارا بودن زمستانهایی سخت و طاقتفرسا، اهالی این شهرستان در بیش از هفت ماه از سال از بخاری و لوازم گرمایشی استفاده میکنند.
دولت تدبیر و امید برای گازرسانی به تکاب که بیشتر روستاهای آن در مناطق سختگذر و کوهستانی قرار دارد، نگاه ویژهای داشته است.
نظر شما