موضع اسلام‌آباد علیه رژیم صهیونیستی تغییرناپذیر است

اسلام‌آباد - ایرنا - وزیر امور خارجه پاکستان روز سه‌شنبه با تاکید بر تغییرناپذیر بودن موضع این کشور در به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی، گفت: پاکستان قاطعانه از تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت المقدس براساس مرزهای پیش از سال ۱۳۴۵ (۱۹۶۷ میلادی) حمایت می‌کند.

به گزارش رسانه‌های رسمی پاکستان،  «شاه محمود قریشی» امروز در نشست علنی مجلس ملی این کشور هرگونه تغییر در موضع دولت پاکستان علیه رژیم صهیونیستی را تکذیب کرد. 

وی افزود: مواضع پاکستان در حمایت از فلسطین و به رسمیت نشناختن اسرائیل اصولی است و هیچ ابهامی در آن نیست و ما از راه حل تشکیل دو کشور از جمله تشکیل کشور فلسطین مطابق مرزهای پیش از سال ۱۹۶۷ میلادی حمایت می‌کنیم. 

اسرائیل یک رژیم غاصب است

نائب رئیس مجلس ملی پاکستان نیز در جلسه امروز با تاکید بر اینکه قلب ملت، دولت و پارلمان این کشور برای قبله اول مسلمین و مردم فلسطین می‌تپد، گفت: اسرائیل، یک رژیم غاصب است که سرزمین‌ فلسطینی ها را غصب کرده است. 

«قاسم خان سوری» افزود: این وعده ما به تمام مردم پاکستان است که این کشور هرگز رژیم غیرقانونی صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت. 

وی اظهار داشت: پاکستان به حمایت و پشتیبانی از مبارزه مردم فلسطین تا آزادسازی این سرزمین و همچنین قدس شریف ادامه خواهد داد. 

وزیر امور خارجه پاکستان هفته گذشته طی سخنرانی در نشست سازمان همکاری اسلامی در جده که از طریق ویدئوکنفرانس برگزار شد، با ابراز نگرانی عمیق نسبت به طرح اسرائیل برای الحاق اراضی اشغالی فلسطین اعلام کرد: تل آویو باید دست از نقض مستمر قوانین بین المللی و قطعنامه‌های سازمان ملل مربوط به سرزمین‌های فلطسین بردارد. 

قریشی تاکید کرد: ما از اسرائیل (رژیم صهیونیستی) می‌خواهیم از هرگونه اقدام یکجانبه که منجر به الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین و نقض هنجارهای بین المللی از جمله نقض قطعنامه‌های سازمان ملل، عقب نشینی کند. 

پاکستان که با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک ندارد، پیشتر نیز در جریان حملات وحشیانه نیروهای صهیونیستی به غزه، بارها این جنایت ضدانسانی را محکوم کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان نیز بیست و پنجم اردیبهشت‌ ماه امسال با ابراز نگرانی عمیق نسبت به طرح دولت نتانیاهو ـ گانتس برای الحاق اراضی اشغالی کرانه باختری به سرزمین‌های رژیم صهیونیستی، این اقدام را نقض جدی قوانین بین المللی اعلام کرد. 

رژیم صهیونیستی در جنگی که ۵ ژوئن سال ۱۹۶۷ میلادی آغاز شد، کرانه باختری، قدس شرقی، نوار غزه و جولان سوریه را اشغال کرد. این رژیم غاصب قصد دارد بخش‌هایی از کرانه باختری رود اردن را که در جنگ ۱۹۶۷ میلادی به اشغال درآورده به قلمرو خود ضمیمه کند.  

طرح صلح «دونالد ترامپ» که به «معامله قرن» معرفی شده است، چند ماه پیش منتشر و موجب خشم فلسطینیان و رد آن از سوی جامعه بین‌المللی شد. در این طرح، رژیم صهیونیستی مجاز می‌شود تا شهرک‌های کرانه باختری و منطقه راهبردی دره اردن را به سرزمین‌های اشغالی الحاق کند. 

برخی کشورهای اروپایی تهدید کرده‌اند که در صورت اجرای تصمیم رژیم اسرائیل برای الحاق کرانه باختری، اساس روابط خود با تل آویو را تغییر خواهند داد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha