۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۱۱:۳۴
کد خبرنگار: 1228
کد خبر: 83848451
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مخالفت گسترده پاکستانی‌ها با طرح الحاق رژیم صهیونیستی

اسلام‌آباد - ایرنا - رهبران سیاسی و مذهبی پاکستان، نمایندگان مجلس و وزارت امور خارجه این کشوربه طور گسترده و با اجماع ضمن رد طرح الحاق کرانه باختری از رژیم صهیونیستی، این اقدام غیرقانونی را باعث تشدید خطرناک اوضاع و بی‌ثباتی در منطقه توصیف کردند.

رسانه‌های پاکستانی روز چهارشنبه گزارش دادند: سخنگوی وزارت امور خارجه این کشور بار دیگر طرح دولت ائتلافی در سرزمین‌های اشغالی برای الحاق کرانه باختری را رد و نسبت به این اقدام به شدت ابراز نگرانی کرد. 

«عایشه فاروقی» تاکید کرد: پاکستان یک موضع اصولی درخصوص فلسطین دارد و ما با هرگونه اقدام برای الحاق سرزمین‌های اشغالی فلسطین مخالف هستیم زیرا این یک نقض جدی قوانین بین المللی، تشدید خطرناک اوضاع و بی‌ثباتی در منطقه خواهد شد. 

این مقام پاکستانی اعلام کرد: پاکستان از مواضع سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی در بحث فلسطین حمایت می‌کند و از جامعه جهانی می‌خواهد تا برای اطمینان از حمایت و پشتیبانی از حقوق ملت فلسطین نقش آفرینی کند. 

وی تاکید کرد: مسئله فلسطین باید براساس قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل حل شود و ما خواستار تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس شریف مطابق مرزهای پیش از ۱۹۶۷ میلادی هستیم. 

اعلام برائت رهبران پاکستانی از طرح الحاق کرانه باختری

رییس جماعت اسلامی پاکستان در واکنش به طرح جدید صهیونیست‌ها برای اشغال و توسعه طلبی در سرزمین‌های فلسطینی، گفت: جهان اسلام از قبل طرح الحاق اسرائیل برای اشغال بیشتر خاک فلسطین به بهانه طرح به اصطلاح معامله قرن را رد کرده است. 

سناتور «سراج الحق» هشدار داد: طرح غیرقانونی الحاق، تلاش‌ها و امیدها برای برقراری صلح در خاورمیانه را نابود می‌کند و این اقدام تبانی سردمداران آمریکایی و صهیونیستی برای اشغال سرزمین‌های فلسطینی نقض آشکار قوانین جهانی محسوب می‌شود. 

این رهبر مذهبی پاکستان افزود: ملت فلسطین طی هفت دهه گذشته با تروریسم صهیونیست‌ها تحت حمایت غرب از جمله آمریکا روبرو است اما قدرت‌های جهانی در برابر ظلم و ستمگری‌های رژیم اسرائیل سکوت کرده و حتی سکوت معنی دار برخی از حاکمان اسلامی در این قضیه نیز باعث افزایش رنج و مشکلات مردم فلسطین شده است. 

نایب رییس مجلس سنای پاکستان نیز روزهای اخیر طی دیدار با هیات بنیاد حمایت از فلسطین در شهر کراچی، با تاکید بر تداوم حمایت این کشور از ملت فلسطین، گفت: پاکستان برابر ظلم و اشغالگری‌های رژیم صهیونیستی ساکت نمی‌ماند. 

سناتور «سلیم ماندوی والا» افزود: پاکستان همواره از ملت‌های مظلوم فراتر از مذهب، ملیت و نژاد حمایت کرده و هرگز در برابر ظلم رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین سکوت نخواهد کرد. 
وی تاکید کرد: رژیم اشغالگر قدس مانع اصلی در حل مسئله فلسطین است در عین حال پاکستان از هرگونه ابتکار عمل منصفانه برای حل مناقشه فلسطین حمایت می‌کند. 

وزیر امور خارجه پاکستان نیز بتازگی در مجلس ملی این کشور با تاکید بر تغییر ناپذیر بودن موضع اسلام آباد در به رسمیت نشناختن رژیم صهیونیستی، گفت: پاکستان قاطعانه از تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی بیت المقدس براساس مرزهای پیش از سال ۱۳۴۵ (۱۹۶۷ میلادی) حمایت می‌کند. 

نایب رییس مجلس ملی پاکستان نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه قلب ملت، دولت و پارلمان این کشور برای قبله اول مسلمین و مردم فلسطین می‌تپد، گفت: اسرائیل، یک رژیم غاصب است که سرزمین‌ فلسطینی‌ها را غصب کرده است. 

«قاسم خان سوری» افزود: این وعده ما به تمام مردم پاکستان است که این کشور هرگز رژیم غیرقانونی صهیونیستی را به رسمیت نخواهد شناخت. 

پاکستان که با رژیم صهیونیستی روابط دیپلماتیک ندارد، پیشتر نیز در جریان حملات وحشیانه نیروهای صهیونیستی به غزه، بارها این جنایت ضدانسانی را محکوم کرد. 

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان نیز بیست و پنجم اردیبهشت‌ ماه امسال با ابراز نگرانی عمیق نسبت به طرح دولت نتانیاهو ـ گانتس برای الحاق اراضی اشغالی کرانه باختری به سرزمین‌های رژیم صهیونیستی، این اقدام را نقض جدی قوانین بین المللی اعلام کرد. 

رژیم صهیونیستی در جنگی که ۵ ژوئن سال ۱۹۶۷ میلادی آغاز شد، کرانه باختری، قدس شرقی، نوار غزه و جولان سوریه را اشغال کرد. این رژیم غاصب قصد دارد بخش‌هایی از کرانه باختری رود اردن را که در جنگ ۱۹۶۷ میلادی به اشغال درآورده به قلمرو خود ضمیمه کند.  

نتانیاهو ۱۷ مه ۲۰۲۰ (۲۸ اردیبهشت ماه) در کنست رژیم صهیونیستی اعلام کرد: "دیگر زمان الحاق شهرک‌های یهودی‌نشین در کرانه باختری به خاک اسرائیل فرا رسیده است". 

نخست وزیر رژیم صهیونیستی یک هفته پس از این سخنرانی نیز اعلام کرد که الحاق بخش‌هایی از کرانه باختری یکم ژوئیه انجام می‌شود و تغییری در این برنامه ایجاد نخواهد شد، اما به دنبال موج شدید مخالفت‌ها و محکومیت‌های جهانی و داخل فلسطین، اجرای آن به تأخیر افتاد. 

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha