۲۹ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۴۵
کد خبرنگار: 2104
کد خبر: 83824660
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

حکم مجازات متصرفان منابع طبیعی مریوان صادر شد 

۲۹ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۴۵
کد خبر: 83824660
حکم مجازات متصرفان منابع طبیعی مریوان صادر شد 

سنندج - ایرنا - رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری مریوان گفت: حکم مجازات ۲ نفر از مجرمان و متصرفان جنگل‌های مریوان که با سواستفاده از شرایط شیوع کرونا اقدام به تخریب و تصرف منابع طبیعی کرده بودند صادر شد.

‍ آزاد نامداری روز پنجشنبه در گفت‌ و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: به منظور برخورد با متخلفان عرصه‌های ملی، کسانی که با سواستفاده از شیوع ویروس کرونا اقدام به تخریب، تصرف و قطع درختان جنگلی کرده بودند، با هماهنگی  مقام قضایی و فرماندهی انتظامی انجام و ۴۴ نفر از این متصرفان دستگیر شدند.

وی با بیان اینکه در ادامه  این روند، اشد مجازات برای ۲ نفر  از بازداشت شدگان از سوی محاکم کیفری  مریوان صادر شد افزود: یکی از متهمان به هویت (س . د) در روستای دره‌تفی به اتهام تخریب و تصرف ۲۸ هزار و۹۸۱ متر مربع از اراضی ملی و قطع  ۹۰ اصله درخت و ۲۱۰ اصله نهال جنگلی از نوع بلوط، علاوه بر رفع تصرف از عرصه به تحمل یک سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید به یکی از استان‌های شرقی بابت تصرف اراضی ملی و نیز ۶ ماه حبس تعزیری بابت قطع درختان جنگلی  و پرداخت ۵۱۹ میلیون و ۷۵۰ هزار تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شد و نیز پرداخت ۲۷ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان  بابت دعوای مطالبه خسارت ناشی از جرم وی در محاکم قضایی درحال رسیدگی است.

رییس اداره منابع طبیعی مریوان افزود: متهم دیگر به هویت  (ع. م) در روستای لنج آباد به اتهام تخریب و تصرف هزار و ۶۴۲  مترمربع از اراضی ملی و قطع  ۸ اصله درخت و ۲۰ اصله نهال جنگلی از نوع بلوط، علاوه بر رفع تصرف از عرصه به تحمل یک سال حبس تعزیری و ۲ سال تبعید به یکی از استان‌های غربی بابت تصرف اراضی ملی و نیز ۶ ماه حبس تعزیری بابت قطع درختان جنگلی و همچنین پرداخت ۶۲ میلیون و ۲۲۵ هزار تومان جزای نقدی در حق صندوق دولت محکوم شده و نیز پرداخت ۲۵ میلیون و ۵۵۵ هزار تومان  بابت دعوای مطالبه  خسارت ناشی از جرم در محاکم قضایی در حال رسیدگی است.

نامداری یادآور شد:  تمامی محکومان تعهد داده‌اند که با هزینه شخصی، آثار تصرف را رفع، تاکهای مُو کاشته شده را معدوم و به جای آن درختان جنگلی کاشته و نگهداری کنند و عواقب هر گونه پیشامد احتمالی برای عرصه و درختان کاشته شده بر عهده محکوم علیه خواهد بود.

از مساحت ۲ میلیون و ۹۳۷ هزار هکتاری استان کردستان، بیش از ۳۷۴ هزار هکتار آن را جنگل تشکیل می دهد، جنگل های این استان که جزو جنگل های زاگرس شمالی به حساب می آیند، در طول بیش از ۵۰ هزار سال گذشته تشکیل شده و به لحاظ محافظت از منابع آب و خاک، تولید محصولات فرعی، ذخایر ژنتیکی، مصارف درمانی، توانایی های اکوتوریستی و ارزش های زندگی، دارای اهمیت زیادی است.

اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری کردستان در اطلاعیه‌ای از  مردم خواسته است ضمن مشارکت فعال در امر حفاظت از منابع طبیعی، یگان حفاظت منابع طبیعی استان آماده دریافت زارش تخریب و تصرف و قطع درختان خودرو و جنگلی و آتش سوزی‌های احتمالی از طریق سامانه تلفنی شبانه روزی  ۱۵۰۴ داست.

برچسب‌ها

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha