به گزارش روز پنجشنبه اداره ارتباطات و اطلاع رسانی اداره کل راه و شهرسازی همدان، عباس خطیبی در بازدید از روند اجرایی راه آهن همدان - سنندج افزود: با فراهم کردن تجهیزات لازم و تامین ریل از کارخانه ذوبآهن اصفهان، عملیات ریل گذاری راهآهن همدان - سنندج تا پایان دولت دوازدهم تکمیل میشود.
وی با تاکید بر اهمیت خط ریلی همدان - سنندج در تکمیل کریدور ریلی غرب کشور اظهار داشت: این مسیر به طول تقریبی ۱۵۱ کیلومتر به عنوان بخشی از طرح ملی ساخت راه آهن تهران - همدان - سنندج است که بخش تهران - همدان آن در سال ۱۳۹۶ با حضور رییس جمهوری به بهره برداری رسید و به زودی سنندج به عنوان بیست و سومین مرکز استان به شبکه ریلی کشور متصل میشود.
خطیبی آغاز مسیر راه آهن همدان - سنندج را از ایستگاه راه آهن همدان عنوان کرد و افزود: این خط ریلی با عبور از شهرهای بهار، لالجین، قروه و دهگلان به ایستگاه راه آهن سنندج منتهی میشود.
وی با اشاره به اینکه تا کنون ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه شده است، اظهار داشت: عملیات اجرایی این طرح در بخش زیرسازی در سه قطعه با پیشرفت فیزیکی ۶۳ درصد در دست اجرا است.
معاون ساخت و توسعه راهآهن، بنادر و فرودگاههای کشور از برگزاری مناقصه ایستگاههای سنندج و دهگلان و انتخاب پیمانکار این ایستگاهها خبر داد و گفت: هم اکنون تجهیز کارگاهها در حال انجام است و مرحله نخست مناقصه روسازی راه آهن همدان - سنندج نیز در ۱۵ روز آینده برگزار میشود.
وی گفت: از جمله مزایای بهره برداری از این خط ریلی میتوان به کاهش تصادفات جادهای، تسهیل سفر، توسعه صنعت گردشگری، کاهش آلودگیهای زیست محیطی، اشتغالزایی و کاهش مصرف سوخت اشاره کرد.
خطیبی ساخت این خط آهن را گامی دیگر در اتصال مراکز استانها به شبکه ریلی کشور دانست و گفت: اعتبار هزینه شده در این مسیر ریلی ۲ هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان است که در سال جاری ۳۵۰ میلیارد تومان برای آن اختصاص می یابد.
مدیر کل راه و شهرسازی همدان نیز در این بازدید گفت: طول طرح راهآهن تهران - همدان - سنندج، ۴۲۰ کیلومتر است که مسیر تهران تا همدان به طول ۲۷۰ کیلومتر به بهرهبرداری رسیده است.
داریوش حسینی افزود: طول خط ریلی همدان - سنندج نیز ۱۵۱ کیلومتر است که ۶۴ کیلومتر از آن در حوزه استان همدان واقع شده و از شهر بهار و لالجین عبور و به استان کردستان منتهی می شود.
نظر شما