۳۱ خرداد ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴
کد خبرنگار: 1160
کد خبر: 83827850
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

همه دستگاه ها و نهادها در بحث مبارزه با مواد مخدر جدی تر ورود یابند

رشت - ایرنا - دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر گیلان گفت: همه دستگاه ها و نهادها باید در امر مبارزه با مواد مخدر جدی و گسترده تر وارد عمل شوند.

علی باقری عصر شنبه در حاشیه بازدید از نمایشگاه دایمی مبارزه با مواد مخدر رشت در مصاحبه با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با توجه به اجرای سیاست کلی مبارزه با مواد مخدر که توسط مقام معظم رهبری در ۱۱ بند به دستگاه ها ابلاغ شد، اگر اهتمام جدی توسط دستگاه ها انجام می شد، هم اینک شاهد ریشه کنی اعتیاد در کشور بودیم.

وی افزود: گرچه بحث مبارزه با مواد مخدر در کشور به صورت جدی مورد توجه است اما به دلیل ضرورت هایی که دارد، باید بیش از این به این معضل  پرداخت و با قدرت تمام برای ریشه کنی و مبارزه با مواد مخدر اقدام کنیم.

وی ادامه داد: علاوه بر رهنمودهای مقام معظم رهبری در خصوص ریشه کنی و مبارزه با مواد مخدر، تکلیفی هم در برنامه ششم توسعه گنجانده شده که باید تا پایان این برنامه که سال ۱۴۰۰ است ، ۲۵ درصد از آسیب های اجتماعی همانند مواد مخدر کاهش یابد.

دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر بیان کرد: هم اینک نیز حدود ۴۵ درصد از زندانیان کشور به طور مستقیم و  حدود ۲۵ درصد نیز به طور غیرمستقیم به همین دلیل در زندان بسر می برند ضمن آنکه ۹۰ درصد از بانوان زندانی نیز بخاطر مواد مخدر در زندانند.

باقری اضافه کرد: اگر موفقیت ما در مبارزه با مواد مخدر به نقطه اوج خود برسد به طور حتم شاهد کاهش تعداد زندانیان در کشور و همچنین شاهد کاهش بسیای از ناهنجاری ها خواهیم بود چون مواد مخدر مسبب اکثر ناهنجاری ها در جامعه است.

وی تسریع کرد: سوء مصرف مواد مخدر پس از تصادفات بیشترین میزان مرگ و میر را دارد و این در حالی است که در ناهنجاری هایی همچون طلاق ، کودک آزاری، نزاع و جرایم مالیاتی، مواد مخدر نقش پررنگی دارد و با ریشه کنی آن نیز، این ناهنجاری ها در کشور به شدت کاهش خواهد یافت.

مدیرعامل جمعیت همیاران سلامت روان اجتماعی ایران و مسئول نمایشگاه دایمی مبارزه با مواد مخدر رشت نیز در حاشیه بازدید از این نمایشگاه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: حدود پنج سال است که این نمایشگاه در رشت دایر شده و اقشار مختلف مردم از آن بازدید می کنند.

زهرا رشیدی نژاد افزود: البته امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا در کشور و استان گیلان، بازدید از این نمایشگاه کمتر شده اما طی سال های گذشته بازدید از این نمایشگاه به خصوص بازدید دانش آموزان مقاطع مختلف بسیار زیاد بود.

وی ادامه داد: این نمایشگاه با کمک و همیاری یک سازمان غیردولتی و دو سازمان دولتی و برای پیشگیری از اعتیاد گشایش یافته که با هزینه ای بالغ بر ۱۵۰ میلیون ریال توانستیم طراحی بسیار زیبایی در این نمایشگاه ایجاد کنیم و بازدید این نمایشگاه برای دانش آموزان مقطع متوسطه اول بسیار موثر است.

وی بیان کرد: در بحث اعتمادسازی نیز کارهای زیادی را انجام داده ایم و هنگام بازدید دانش آموزان نیز روانشناس در نمایشگاه حضور می یابد و این اعتمادسازی به حدی است که تعدادی از دانش آموزانی که مشکل دارند، دوباره به صورت انفرادی به ما مراجعه می کنند و ما نیز در حد امکان مشکلات آنان را برطرف می کنیم.     

به مناسبت آغاز هفته مبارزه با مواد مخدر که از امروز شنبه شروع و تا پایان هفته نیز ادامه خواهد یافت، علی باقری دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر گیلان و تعدادی از مسئولان اداره بهزیستی این استان از تنها نمایشگاه دایمی پیشگیری از مواد مخدر گیلان که در رشت واقع است، بازدید کردند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha