هیوا خرم روز سهشنبه اظهار داشت: از این تعداد پنج هزار و ۲۷۹ دستگاه مربوط به بخش کشاورزی است که با استفاده از این کنتورها، کنترل و نظارت بر مصرف برق در چاهها افزایش پیدا میکند.
وی با بیان اینکه برای نصب این تعداد کنتور ۲۲۴ میلیارد و ۱۳۰ میلیون ریال هزینه شده است، افزود: هدف از اجرای این طرح فراهم شدن بستر اصلاح الگوی مصرف و امکان اعمال مدیریت بار توسط بهرهبردار شبکه در شرایط عادی و اضطراری است.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت برق کردستان یادآور شد: اندازه گیری و مدیریت انرژی تحویلی مشترکان از طریق قرائت از راه دور و پایش آن با استفاده از نرمافزارهای واسط بین لوازم اندازه گیری و کارشناسان مربوطه، هدف اصلی طرح فهام برای تعویض کنتورهای دیجیتالی معمولی به کنتورهای هوشمند است.
خرم اضافه کرد: در سه ماهه اول امسال نیز ۲ هزار دستگاه کنتور هوشمند برق با بیش از ۷۰ میلیارد ریال اعتبار نصب شده و تا پایان سال جاری یک هزار و ۸۰۰ دستگاه دیگر ویژه مشترکان دیماندی نصب خواهد شد.
وی گفت: توسعه سامانه هوشمند شبکه برق با استقرار سیستم قرائت از راه دور(طرح فهام) و با اولویت کنتورهای دیماندی برای تمام مشترکان (ولتاژ اولیه و ثانویه) در دستور کار این شرکت است.
طرح فراسامانه هوشمند اندازهگیری و مدیریت انرژی (فهام) یکی از پروژههای ملی و مهم صنعت توزیع برق و بهعنوان اولین و زیربناییترین قدم در زمینه هوشمندسازی سیستم قدرت بهشمار میرود.
در حال حاضر ۶۶۳ هزار مشترک برق در کردستان از خدمات این شرکت برخوردار و تمام روستاهای بالای ۱۰ خانوار جمعیت به شبکه سراسری برق متصل هستند.
نظر شما