به گزارش روز چهارشنبه پایگاه اینترنتی انگجت، این مطالعه که در مجله Astronomical منتشر شده است، نشان میدهد برخلاف گذشته که تصور میشد حدود ۰.۰۲ سیاره مشابه زمین به ازای هر ستاره نوع G وجود دارد، اکنون بر اساس دادههای گرفته شده از «برنامه شکار سیارات» تلسکوپ «کپلر» ناسا، برآورد شده است که ۰.۱۸ سیاره مشابه زمین به ازای هر ستاره نوع G وجود دارد.
برای وجود حیات در سیارات دیگر، آنها باید قادر به حمایت از حیات باشند؛ این سیارهها که به سیارههای مشابه زمین معروفند، باید در محدودهای که منطقه قابل سکونت نامیده میشود، در فاصله معینی به دور ستاره خود که ستارههای «نوع G» نامیده می شوند، گردش کنند.
محققان دانشگاه «بریتیش کلمبیا» در آمریکا که این مطالعه را انجام داده اند، می گویند، یافتههای این مطالعه برای مامویتهای فضایی که به دنبال حیات میگردند، پیامدهای بزرگی دارد. به عنوان مثال ناسا طراحیهایی برای بازدید از دنیاهای اقیانوسی مانند قمر مشتری «اروپا» دارد تا ببیند آیا حیات در زیر پوسته یخی آن وجود دارد یا نه.
آنها افزودند: تخمین میزان انواع مختلف سیارات در اطراف ستارههای مختلف میتواند به نظریههای شکلگیری سیارات و تکامل آنها و بهینهسازی ماموریتهای اختصاص یافته آتی برای کشف سیارات فراخورشیدی کمک مهمی کند.
نظر شما