دهه کرامت فرصتی برای تقویت پیوند دینی نسل‌هاست

تهران- ایرنا- جانشین کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین،دهه کرامت را فرصتی برای حوزه فرهنگی و دینی دستگاه‌های اجرایی عنوان کرد که پیوند بین نسل‌ها را تقویت و بزرگی و بزرگ منشی را ترویج می کند.

صفی‌اله رمضانخانی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: دهه کرامت؛ از ایام خوب خداوند است که در این ایام نعمت و برکت بر مسلمانان بویژه پیروان اهل بیت (ع) جاری شد و یادآور بسیاری ازمفاهیم بلند، سازنده و ارزشمند است.

معاون پارلمانی سابق مجمع جهانی اهل بیت(ع) با اشاره به اهمیت خانواده در دین اسلام و فرهنگ ایرانی افزود: از جمله مفاهیم عالی این دهه، محبت لطیف یک خواهر نسبت به مقام و منزلت معنوی برادرش است که می‌تواند برای خانواده‌های ما آموزنده باشد.

رمضانخانی با بیان اینکه مفاهیم سازنده‌ای که ما در فرهنگ اسلامی و ایرانی داریم در این دهه تداعی می‌شوند، عنوان کرد: دهه کرامت تداعی کننده عزم و اراده زنان بزرگ و بانوان والامقام و گرانقدر جهان اسلام است؛ زنانی که شانه به شانه مردان و حتی گاهی پیشروتر از مردان، دلیرانه در هشت سال دفاع مقدس ودر در تاریخ انقلاب اسلامی بر آرمان ها و اعتقاد والای خود ایستادگی کردند.

مشاور سابق کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کرامت به معنای دوری از پستی و فرومایگی است، گفت: دهه کرامت فرصتی برای ایجاد پیوند مستحکم جوانان و نوجوانان با قرآن، ائمه اطهار(ع) و تبیین فرهنگ قرآنی است.

رمضانخانی همچنین دهه کرامت را دهه محبت و مودت دانست و خاطرنشان کرد: در این ایام باید به زندگی اهل بیت عصمت و طهارت(ع) بیشتر توجه شود. فرا رسیدن دهه کرامت فرصتی است برای همه دستگاه های اجرایی در حوزه فرهنگی و دینی که پیوند بین نسل‌ها را تقویت کرده و با توجه به جنگ نرم دشمنان به منزلت دختران و زنان و موضوع خانواده توجه بیشتری نشان دهند و احترام این سرمایه‌های الهی را قدر بدانند تا در سایه عنایات امام هشتم(ع) بزرگ منشی و مردانگی را به جوانان و نوجوانان کشورمان بیاموزند.

جانشین کمیته حمایت از انقلاب اسلامی مردم فلسطین با تأکید بر اینکه ما فرهنگ رضوی را فرهنگ مهربانی و ایثار می‌دانیم، افزود: به برکت جمهوری اسلامی و هدایت‌های عالمانه رهبر معظم انقلاب، امروز جوانان و نوجوانانی تربیت می‌شوند که در فردای ایران و جهان تأثیرگذار بوده و رسالت مورد نظر اهل بیت(ع) را بخوبی ایفاء می‌کند.

رمضانخانی یادآور شد: مسؤولان باید با مغتنم شمردن این فرصت‌ها، در جهت ترویج سبک زندگی اسلامی بکوشند و آیندگان به وجود این سرمایه‌ها و آینده‌سازان ایران اسلامی افتخار کنند.

آشنایی با دهه کرامت در یک نگاه

دهه کرامت،دهه اول ماه ذی‌العقده است و آغازش با ولادت حضرت معصومه(س) و پایانش با ولادت حضرت ابوالحسن علی بن موسی‌الرضا(ع) می‌باشد.
این دهه یادآور بسیاری از مطالب عالی و مفاهیم بلند و سازنده و ارزشمند است. دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفاهای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است.
مهر و وفایی که خواهر مهربان و دلداده را به هجرت وادار نموده و غربت و بیماری و مرگ در فصل جوانی را برای او آسان کرده است.
دهه کرامت تداعی کننده عزم و قاطعیت و اراده آهنین زنان بزرگ و بانوان و الامقام و گرانقدر جهان می‌باشد.
تمام مفاهیم سازنده‌ای که ما در فرهنگ اسلامی داریم در این دهه تداعی می‌شوند چرا که حرم حضرت معصومه و امام رضا (ع) کانون دعا و قرآن و نیایش و ... است.
دهه کرامت یادآور تمام خوبی‌هاست. و یادآور جمال انسانی است.

عناوین روزهای دهه کرامت سال ۹۹

دهه کرامت هر سال همزمان با ولادت حضرت معصومه (س) تا روز میلاد امام رضا (ع) نامگذاری شده است. امسال از سوی این دهه عناوین این روزها به شرح زیر است:

سوم تیر ماه ؛تکریم دختران نشانه خانواده فاطمی

چهارم تیر ماه؛ در شادی اهل بیت شاد باشید

پنجم تیر ماه؛ مدافعان سلامت رهروان ایثار و شهادت

ششم تیر ماه؛ خانواده مهدی محور جامعه مهدوی

هفتم تیر ماه؛ امامزادگاه الگوی تمدن دینی و ولایت پذیری

هشتم تیر ماه؛ به نام حضرت شاه چراغ (ع) اسوه عدالت و امین ولایت

نهم تیر ماه؛ تشکلهای مردمی جهادگران خدمت و سلامت

دهم تیر ماه؛ رفاه و امید در سایه جهش تولید

یازدهم تیر ماه؛ شهدا و علما الگوی تحقق گام دوم انقلاب

دوازدهم تیر ماه؛ خادم الرضا شهید سلیمانی الگوی خادمان اهل بیت (ع)

سیزدهم تیر ماه؛ امام رضا (ع) امام رافت و مهربانی

همچنین شعار این دهه خدمت کریمانه مهربانی به رسم اهل بیت (ع) نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha