علیرضا آخوندزاده روز چهارشنبه در چهارمین جلسه شورای هماهنگی مدیران دستگاههای تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در اشنویه افزود: ایجاد و راهاندازی رویدادهای کارآفرین شو در شهرستانها، تقویت و توانمندسازی روستاها در قالب طرح های یک روستا یک محصول، روستای بدون بیکار و صندوق خرد محلی بانوان روستایی از اهداف مهم صندوق است.
وی ادامه داد: تاکنون با اجرای این طرح ها در استان برای چهار هزار و ۸۷۵ نفر اشتغالزایی ایجاد شده که بیشتر آنها در زمینه کشاورزی، گلخانه، پرورش دام، قالیبافی و گردشگری با ایجاد مراکز بومگردی بوده است.
مدیر صندوق کارآفرینی امید آذربایجانغربی با بیان اینکه اشنویه از ظرفیت های بسیار مناسب جهت سرمایه گذاری و دریافت تسهیلات برخوردار است، اضافه کرد: باید مسوولان و شهروندان عزم جدی برای بهره مندی از مزایا را داشته باشند و در ارایه طرح، بیشتر تلاش کنند تا در طرح توانمندی روستاها گام اساسی برداریم.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای آذربایجانغربی نیز در این جلسه گفت: در سال گذشته نزدیک به ۹ میلیون نفر ساعت آموزش مهارتی در آذربایجان غربی ارایه شد که نزدیک به چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ساعت توسط بخش خصوصی انجام شدهاست.
محمدسلیم عباسی افزود:پس از ایام کرونا سازمان با استفاده از کارگاههای خیاطی، اقدام به تولید ماسک و لباسهای بیمارستانی کرد و چهار میلیون ماسک با این تلاش تولید شد.
وی با بیان اینکه ۳۳۴ آموزشگاه آزاد در آذربایجان غربی وجود دارد، افزود: جهش در آموزش ها و مهارت از اصلی ترین رویکردهای سازمان است که سطح مهارت ها گسترده تر می شود و می تواند نقش موثر در آموزش جوانان ایفا کرده و گامی جهت حل معضل بیکاری باشد.
مدیر کل بهزیستی آذربایجان غربی نیز در این جلسه با بیان اینکه ساخت و تکمیل احداث ساختمان اداری - درمانی انجمن معلولان اشنویه نیازمند مساعدت و کمک مالی است، افزود: زمین این ساختمان در سال ۱۳۸۱ توسط شورای اسلامی شهر اشنویه اهدا شده و این ساختمان شامل ۲ طبقه خواهد بود که طبقه اول برای ایجاد فروشگاه جهت ارایه سبد کالا و اقلام مصرفی معلولان با اشتغالزایی پنج نفر از معلولان در نظر گرفته شده است و طبقه دوم نیز جهت انجام امور درمانی و گفتار درمانی و مراکز حرفهآموزی معلولان ذهنی بالای ۱۴ سال است که توسط معلولان این شهرستان اداره خواهد شد.
سعید فریور با بیان اینکه ساخت مسکن برای خانوارهای دارای معلول در اولویت است، افزود: اقدام جهت ساخت مسکن برای رفع مشکل چهار خانوار که دارای ۲ معلول هستند در این شهرستان انجام گرفته و نیازمند توجه و کمک مادی از سوی خیرین شهرستان و فرمانداری است.
وی گفت: در سال گذشته، هفت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال به ۲۰ متقاضی تسهیلات ارایه شد و ۵۰ پرونده متقاضی نیز در سال جاری در حال بررسی است.
فرماندار اشنویه نیز در این جلسه با اشاره به ظرفیت بخش کشاورزی این شهرستان، گفت: این شهرستان با توجه به گردش مالی بالغ بر ۱۰ هزار میلیارد ریالی در بخش کشاورزی زمینه مناسب برای جهش تولید در این بخش داراست و برنامهریزی مناسب در این زمینه در دستور کار قرار گرفته است.
عبدالسلام مامعزیزی اظهار داشت: یکی از روشهایی که میتوان جهش تولید را در بخش کشاورزی محقق کرد، برطرف کردن موانع بر سر راه فعالان اقتصادی است زیرا بخش اعظم تولید توسط بخش خصوصی انجام میشود.
وی با بیان اینکه در این برنامه افزایش تولیدات کشاورزی در دستور کار قرار دارد و در این راستا برنامهریزی لازم انجام شده، اضافه کرد: بیتردید و با توجه به قرار گرفتن در سال جهش تولید، حفاظت از تولیدات کشاورزی در کنار افزایش تولیدات امری مهم و ضروری است.
وی گفت: تقریبا جمعیت روستایی و شهری در اشنویه برابر است و گردش مالی در روستاهای این شهرستان بسیار زیاد بوده که نیازمند توجه اساسی است.
در این جلسه تفاهم نامه بین اداره تعاون،کار و رفاه اجتماعی با فرمانداری و صندوق کار افرینی امید با بهزیستی منعقد شد.
نظر شما