مجتبی ورمقانی روز پنجشنبه اظهار داشت: این میزان خوراک دام و طیور در این کارخانه تولید شده که ضوابط نشانه گذاری نداشته و بخشی از آن نیز بدون پروانه ساخت تولید شده است.
وی اضافه کرد: ۱۷۵ کیلو گرم از این مقدار ضبطی فاقد هر نوع پروانه ساخت از اداره کل دامپزشکی استان کردستان بوده و سه هزار و ۳۲۵ کیلوگرم نیز بدلیل رعایت نکردن ضوابط نشانه گذاری شامل تاریخ تولید، تاریخ انقضا و سری ساخت بر روی بسته بندی محموله ضبط است.
مدیرکل دامپزشکی کردستان یادآور شد: اداره حقوقی اداره کل پس از این کشفیات در حال تنظیم و تکمیل پروندهای برای ارجاع به مراجع قضایی است.
ورمقانی تاکید کرد: بازرسی مستمر و منظم طرح ممیزی و بازرسی از کارخانههای خوراک دام و طیور در قالب طرح رصد و پایش دارو، واکسن و مواد بیولوژیک از ۲۷ خرداد امسال آغاز شده است.
وی افزود: این طرح با توجه به نقش کارخانه های خوراک دام و طیور در تامین خوراک سالم و بهداشتی و همچنین تاثیر محصول بهداشتی تولیدی برای تغذیه دام و طیور در تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام دامی انجام میشود.
جمعیت دامی استان کردستان حدود ۲ میلیون و ۲۱۰ هزار راس دام سبک (گوسفند و بز) و ۲۰۰ هزار راس دام سنگین (گاو و گوساله) است. هم اکنون در این استان ۷۶۸ واحد پروش طیور شامل مرغداری گوشتی، تخم گذار و جوجه ریزی، پرورش بوقلمون، شترمرغ و سایر با ظرفیت سالانه ۱۷ میلیون و ۵۰۴ هزار و ۵۴۹ قطعه فعال است.
استان کردستان یکی از مناطق دام خیز و دامپرور کشور محسوب می شود که سالانه حدود ۲۴ هزار تُن گوشت قرمز و ۱۸۱ هزار تن شیر از دام های استان تولید می شود.
نظر شما