حمیدرضا شایان روز جمعه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: گشتهای نظارتی به منظور کنترل عرضه لوازم خانگی از ابتدای تیر سالجاری با شدت بیشتری انجام شده بطوریکه علاوهبر تشکیل کارگروه فرعی نظارت بر توزیع کالا در سطح عرضه، گشتهای نظارتی بصورت اداری و مشترک، تاکنون تعداد ۲۵ واحد صنفی فروشنده لوازم خانگی رصد و برای پنج واحد صنفی پرونده تخلف تشکیل و جهت رسیدگی به تعزیرات حکومتی چابهار ارسال شده است.
وی افزود: با توجه به تصمیمات نشست کارگروه تنظیم بازار کشور در رابطه با ساماندهی بازار لوازم خانگی در بخش تامین بازار و شفاف سازی تغییرات قیمت واحدهای عرضه کننده و همچنین اهمیت درج قیمت توسط تولید کنندگان و عرضه کنندگان لوازم خانگی شامل (یخچال، فریزر، یخچال فریزر، ماشین لباسشویی، اجاق گاز و تلویزیون) در سامانه I.۱۲۴.ir به عنوان بخشی از نظام مدیریت عرضه و تقاضای بازار بوده و درج نکردن قیمت به منزله عرضه خارج از شبکه خواهد بود.
رییس اداره صنعت،معدن و تجارت چابهار ادامه داد: با توجه به دستورالعملهای اجرایی ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز، از ابتدای تیر گروه کالایی لوازم خانگی ایرانی و خارجی ذکر شده فوق که در سطح بازار عرضه میشوند بایستی با برچسب شناسه کالا باشند.
وی تصریح کرد: در غیر اینصورت کالاهای فاقد شناسه اعم از ایرانی یا خارجی به عنوان کالای قاچاق تلقی میگردد لذا شهروندان چابهاری می توانند با شماره گیری #۷۷۷۷*۴* شناسه دار بودن (اصالت )کالا مطلع شوند.
شایان گفت: شهرستانهای چابهار و دشتیاری دارای ۱۶ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف با سه هزار و ۵۹۶ واحد صنفی بوده که در بخشهای توزیعی، خدماتی، خدمات فنی و تولیدی به شهروندان خدمات ارائه میدهند.
نظر شما