حجه الاسلام والمسلمین «روحالله میرزایی» روز پنجشنبه در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان کرمانشاه در دفتر امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به تشکیل این ستاد در سال ۱۳۷۲ افزود: پررنگتر شدن امر به معروف و نهی از منکر در جامعه از آرزوهای امام (ره) بود.
وی با اشاره به اینکه سخنرانی مقام معظم رهبری بیانیه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند؛ ستاد احیای امر به معروف باید کاری کند تا مردم وظیفه خود را انجام دهند.
وی آموزش مردم در راستای ترویج امر به معروف و نهی از منکر را وظیفه ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر دانست و اظهار داشت: وظیفه ستاد این است که مردم بتوانند امر به معروف و نهی از منکر انجام دهند.
او احیای امر به معروف و نهی از منکر را نیازمند نشان دادن حوزههای مختلف آن به مردم دانست و تصریح کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی تعریف و تبیین شود جدیدترین، شیرینترین، کارآمدترین و کارسازترین موضوع اجتماعی است.
به گفته وی، اگر امر به معروف و نهی از منکر به درستی تبیین شود تمام مردم و مسوُولان، مسؤولیت پذیر میشوند و هیچ مسؤولی جرات کمکاری ندارد زیرا خود را زیر مطالبه مردم میداند.
قائممقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور با اشاره به اینکه معاونت اجتماعی و مطالبه گری این ستاد بیش از یک سال گذشته تشکیلشده است، اظهار کرد: مطالبه گری، امر به معروف و نهی از منکر است.
حجت الاسلام میرزایی، امر به معروف و نهی از منکر را سبب جلوگیری از روند غلط در جامعه عنوان کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر کمک کردن به جامعه به ویژه مسوُولان است.
وی با بیان اینکه نمیتوان جلوی تفریح مردم را گرفت، افزود: ارایه برنامه در راستای ترویج تفریح سالم به مردم، امر به معروف و نهی از منکر است.
قائم مقام ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور، دومین رویکرد این ستاد را رسانه ذکر کرد و بیان کرد: معاونت آموزش، فرهنگ و رسانه در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تشکیل شده است.
حجت الاسلام میرزایی با تأکید بر اینکه حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر از برنامههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر است، تصریح کرد: نیاز بود در استانها ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شکل بگیرد بنابراین تغییرات کلی در این زمینه در حال انجام است.
وی همچنین تاکید کرد: در مورد جوانان و دانشجویان، باید مستدل، علمی و با آمار و اطلاعات کافی سخن گفت، زیرا رعایت این موارد باعث روشن شدن ذهن جوانان شده و به طبع تنویر افکار عمومی را در پی خواهد داشت.