آیت الله «مصطفی علما» روز پنجشنبه در نشست ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان با حضور قائم مقام دبیر و معاون اجتماعی و مطالبه گری و مسوول امور استانی ستاد مرکز در کرمانشاه بر اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از ارکان دین تاکید کرد.
وی اظهارداشت: براساس روایات امر به معروف و نهی از منکر رکن و اساس دین است، یعنی کل قرآن و اسلام همین فریضه الهی است.
امام جمعه کرمانشاه گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید همه شئون را فرا گیرد، لذا وقتی امام راحل نظام شاهنشاهی را به جمهوری اسلامی تغییر داد در واقع امر به معروف و نهی از منکر انجام داد.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه تأکید کرد: دین مبین اسلام بر ۲ پایه محکم استوار است، اول امر به معروف و نهی از منکر و دوم حفظ شعائر دینی، لذا وقتی می بینیم در روز عاشورا جمعیت میلیونی در خیابان ها حضور می یابند در واقع این ۲ رکن را توأمان نظاره گر هستیم.
وی اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر را کاری پیوسته و قدم به قدم دانست و تصریح کرد: باید در اجرای این فریضه الهی به شکل پیوسته و حساب شده با بهره گیری از تمامی عناصر روابط عمومی و ارتباطات بهره برد و نمی شود برای به فعلیت درآمدن برنامه انتظار یک شبه را داشت.
تبیین ۱۶ عرصه تخصص گروههای امر به معروف و نهی از منکر
مدیرکل استانها و دستگاههای ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور نیز در این نشست به تبیین ۱۶ عرصه تخصصی گروه های امر به معروف و نهی از منکر اشاره کرد و گفت: عرصههای اجتماعی، اداری، اقتصادی، بهداشت و درمان، تعلیم و تربیت، تفریحات سالم و ورزش، عفاف و حجاب، حقوقی، فرهنگی، کارگری، گردشگری، مبارزه با مفاسد، محیطزیست، مسوولین، مهندسی و هنر رسانه، جزو ۱۶ عرصه ای هستند که در ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر تعریف شده است.
حجه الاسلام و المسلمین شیخ «حامد ترکاشوند» با اشاره به رویکرد پویاسازی این ستاد اظهار داشت: معاونتهای مطالبه گری و اجتماعی و همچنین آموزش، فرهنگ و رسانه در ستاد مذکور تشکیل شده است.
وی برگزاری جلسات مستمر و پیگیری برنامه های ستاد را از اصول موفقیت امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: در این خصوص جلساتی را در برخی استان ها برگزار کرده ایم و انتظار می رود استان کرمانشاه در این مورد پیشگام باشد.