ابراز رضایت اتحادیه جهانی کشتی از عملکرد کمیسیون داوران ایران

تهران- ایرنا- رییس کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی با ارسال نامه‌ای از عملکرد کمیسیون داوران کشتی ایران ابراز رضایت کرد.

«آنتونیو سیلوستری» رییس آلمانی کمیسیون داوران اتحادیه جهانی کشتی با ارسال ایمیلی به فدراسیون کشتی ایران از برگزاری وبینار تخصصی این فدراسیون در رابطه با قوانین، مقررات و مسایل مختلف داوری ابراز رضایت کرد.

در بخشی از پیام سیلوستری که خطاب به «ناصر فروتن» رییس کمیسیون داوران کشورمان ارسال شده، آمده است: «بخاطر شنیدن این اخبار خوب از شما ممنونم. خوشحالم که کمیسیون داوری ایران توانسته تا این وبینار را با کمک شما و «محمد ابراهیم امامی» و سایر همکاران برگزار نماید چرا که جامعه کشتی ایران خانواده‌ای بزرگ با داوران ملی و بین‌المللی متعدد به شمار می‌رود.»

ریاست کمیسیون داوران اتحادیه جهانی در ادامه ضمن اعلام آمادگی برای ارائه هرگونه کمک در زمینه برنامه‌های آتی کمیسیون داوران ایران، ابراز امیدوای کرده تا این همکاری نزدیک و فی‌مابین با فدراسیون کشتی ایران در آینده نیز ادامه داشته باشد.

نخستین سمینار ورزشی آموزشی قوانین داوری کشتی، توسط کمیسیون داوران کشتی و با تدریس «محمدابراهیم امامی» هفتم خردادماه سال جاری برگزار شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha