دکتر محمدحسین توحیدیفر در نشست مجمع نمایندگان استان یزد ادامه داد: کلیه مجوزات لازم برای احداث بیمارستان سرطان از وزارت بهداشت دریافت و نقشههای مربوطه آماده و مورد تایید وزارت قرار گرفته اما با توجه به مشکلات اقتصادی که در سالهای اخیر گریبانگیر سازمان تأمین اجتماعی شده تعدادی از پروژههای کشوری از جمله پروژه بیمارستان سرطان یزد موقتاً در سال ۹۸ از دستور کار خارج شد که امیدواریم با پیگیری های انجام شده درسال ۹۹ شاهد آغاز عملیات اجرایی این پروژه عظیم باشیم.
به گزارش یکشنبه روابط عمومی مدیریت درمان تأمین اجتماعی استانی یزد؛ وی با بیان اینکه این پروژه تنها مختص استان یزد نیست و به عنوان بیمارستان تخصصی جراحی سرطان در جنوب شرق کشور مطرح است گفت: با توجه به اینکه یزد یکی از قطبهای درمان کشور محسوب میشود و سالیانه بیماران زیادی از استانهای جنوب و جنوبشرق کشور برای مداوا به این استان مسافرت میکنند و نیز با توجه به تعداد زیاد بیماران سرطان در استان ، توجه به احداث بیمارستان سرطان یک امر ضروری به نظر میرسد.
دکتر توحیدیفر همچنین با اشاره به جمعیت یک میلیون و ۲۵۰ هزار نفری استان گفت: نزدیک به ۷۴ درصد جمعیت استان تحت پوشش تأمین اجتماعی است که برای ارائه خدمات درمانی به این تعداد بیمهشده در حال حاضر علاوه بر وجود ۱۲ مرکز سرپایی و یک بیمارستان ۳۰۴ تختخوابی در استان، با عقد قرارداد با ۱۱۷۱ مرکز درمانی خصوصی و دولتی، شرایط استفاده بیمه شدگان از خدمات بستری و سرپایی تسهیل شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه همواره هزینههای درمانی در استان یزد به مراتب از دیگر استانها پایین تر است گفت: متوسط هزینه یک پرونده بستری درسال ۹۸ در کشور بیش از یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان بوده که این عدد در استان یزد نزدیک به یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است.
دکتر توحیدی فر ادامه داد: هر چند طی سالهای گذشته به دلیل شرایط بد اقتصادی مطالبات بیمارستانها و مراکز طرف قرارداد با تاخیر مواجه شده بود ولی با سیاستگذاری های انجام شده، درحال حاضر کلیه مطالبات مراکز دانشگاهی تا پایان آذر ماه ۹۸ و ۶۰ درصد علی الحساب مطالبات از دی ماه ۹۸ تا پایان فروردین ۹۹ نیز پرداخت شده است.
وی افزود: در همین راستا کلیه مطالبات مراکز غیردانشگاهی نیز تا پایان بهمن ۹۸ پرداخت شده است.
وی در ادامه با تاکید بر تلاش مجموعه درمان تأمین اجتماعی استان برای توسعه خدمات درمانی در سالهای گذشته، تاسیس درمانگاه های شهرستان تفت و نیز ساخت و ارتقاء درمانگاه های بافق ، اردکان و ابرکوه را گامی در این راستا برشمرد و افزود: همچنین در بخش بستری تعداد تخت های فعال بیمارستان شهدای کارگر از ۲۷۴ تخت به ۳۰۴ تخت افزایش یافته است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی در پایان با اشاره به اینکه درسال ۹۸ در بخش درمان مستقیم و غیرمستقیم بیش از ۶۸۶ میلیارد تومان جهت ارائه خدمات درمانی به بیمه شدگان تأمین اجتماعی هزینه شده است گفت: این در حالیست که بودجه مصوب در سال ۹۸ نزدیک به ۵۷۸ میلیارد تومان بوده که مبلغ ۱۰۸ میلیارد تومان مازاد بر بودجه مصوب در استان هزینه شده است.
وی یادآورشد: با توجه به اینکه نزدیک به ۳۵% بیماران از استانهای مجاور به استان عزیمت می نمایند بودجه مربوط به سرانه درمان این تعداد بیمه شده از بودجه سایر استانها کسر و به بودجه استان یزد اضافه می شود.
در پایان این جلسه، پیگیری ساخت بیمارستان سرطان یزد، احداث درمانگاه در شهرستانهای خاتم و بهاباد ، احداث بیمارستان مشترک در شهرستانهای میبد و اردکان، ارتقاء مراکز درمانی استان و افزایش پزشکان متخصص در مراکز ، شبانه روزی شدن پلی کلینیک شهرستان اردکان و پیگیری سرمایه گذاری شرکت سرمایه گذاری شستا در استان بواسطه صنعتی بودن استان یزد، از جمله درخواست هایی بود که از سوی نمایندگان مردم استان در مجلس شواری اسلامی مطرح شد.
نظر شما