شیراز به وضعیت قرمز کرونا نزدیک می‌شود

شیراز - ایرنا- رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه استان فارس با افزایش موج بیماری کرونا رو در رو است گفت: هفته های گذشته تعداد بیماران بستری در بیمارستان های این استان و کلانشهر شیراز افزایش یافت به طوریکه بیمارستان‌هایی را که در اولویت دوم برای درمان بیماران کرونا در نظر گرفته شده بود نیز به چرخه خدمات پیوست ، شیراز اکنون در وضعیت زرد کرونا قرار دارد و با تداوم روند کنونی به وضعیت قرمز نزدیک می شود.

مهرزاد لطفی روز سه شنبه در حاشیه بهره برداری از بخش بستری بیماران حاد در بیمارستان استاد محرری شیراز اضافه کرد: استان فارس وضعیت خوبی به لحاظ شیوع ویروس کرونا ندارد ،  مردم استان فارس همچنان می بایست شیوه نامه های بهداشتی را رعایت کنند.

دکتر لطفی  با ابراز تاسف از اینکه شهرستان های جنوبی فارس در وضعیت قرمز کرونا هستند، اظهار داشت: رعایت نکردن شیوه نامه های بهداشتی و حضور در تجمعات و دورهمی های خانوادگی مهمترین عوامل افزایش بیماران مبتلا به کرونا در استان بشمار می رود.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با هشدار نسبت به اینکه وضعیت خوبی در زمینه شیوع ویروس کرونا در استان فارس حاکم نیست، ادامه داد: اگر شهروندان اصول بهداشتی را رعایت نکنند دچار طغیان بیماری خواهیم شد و امکانات ما اجازه رساندن خدمات بیش از این را به مردم نمی‌دهد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت کلانشهر شیراز زرد است، هشدار داد: هر لحظه ممکن است این وضعیت کنونی به سمت قرمز رفتن برود ،  از همشهریان و هم استانی ها می‌خواهیم اصول بهداشتی را رعایت کنند و از حضور در دورهمی های خانوادگی بپرهیزند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: در حال حاضر شاهد هستیم که گروه های سنی پایین تر نیز با این بیماری درگیر شدند و خیلی از افراد جوان با حالت بدحال در بیمارستان ها بستری هستند.

لطفی با تاکید بر اینکه هیچ گروهی نیست که در برابر این بیماری ایمن باشد و همه در خطر هستند، گفت: مردم حتما برای بیرون رفتن از ماسک استفاده کنند.

فرسودگی شغلی و ابتلای ۴۰۰ نفر از کادر درمان فارس به کرونا 

این مقام مسوول افزود: تاکنون بیش از ۴۰۰ نفر از نیروهای کادر درمان و پرسنل در استان فارس دچار بیماری کرونا شدند و فرسودگی شغلی کادر درمان بالاست،  پزشکان و پرستاران بسیار خسته اند و فشار مضاعفی را تحمل می کنند از مردم تقاضا داریم همکاری کنند.بیمارستان ها و مراکز درمانی باید در هر شرایطی برای مقابله با بحران هایی مانند شیوع ویروس کرونا آماده باشند.

از دیروز تا امروز ۱۰ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۴۵۷ بیمار جدید مبتلا به کرونا در کشور شناسایی شدند و مجموع بیماران کرونا  در کشور به ۲۲۷ هزار و ۶۶۲ نفر رسید متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۷ بیمار کرونا  جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۰ هزار و ۸۱۷ نفر رسید.

بهره برداری از بخش بیماران حاد بیمارستان استاد محرری 

بخش بیماران حاد مردان بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری شیراز  با هزینه حدود ۳۰ میلیارد ریال از سوی نیکوکاران و  پنج میلیارد ریال از  اعتبارات دانشگاه علوم پزشکی شیراز،به بهره برداری رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز سه شنبه در آیین بهره برداری از  بخش بستری بیماران حاد مردان در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری ضمن تقدیر از «اکبر سلطانی نسب» خیر این پروژه و مجمع خیرین تامین سلامت استان، با تاکید بر ضرورت توسعه خدمت برای بیماران اعصاب و روان، راه اندازی این پروژه را خدمتی بزرگ و ارزشمند خواند.

مهرزاد لطفی با بیان اینکه خدمت در حوزه سلامت، خیر مستمر به همراه دارد، گفت: آثار این اقدام خیر برای فرد خیر و خانواده او همواره باقی می ماند.خیرین سلامت فارس در کشور زبانزد هستند و این باعث افتخار مجموعه سلامت استان است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تاکید کرد: در مجموعه دانشگاه نیز می کوشیم با خیرین همراه باشیم و در تجهیز خدمات سهیم شویم. تلاش برای راه اندازی پروژه ساخت بیمارستان اعصاب و روان در شهر صدرا را از برنامه های دانشگاه و خدمتی بزرگ به بیماران اعصاب و روان است.

نایب رئیس هیات امنای مجمع خیرین تامین سلامت فارس نیز در این نشست ضمن تقدیر از خیر این پروژه، یاد و خاطره استاد محرری را گرامی داشت و از تلاش مسوولان، دست اندرکاران این پروژه و مجمع خیرین تامین سلامت برای بهره برداری از این پروژه قدردانی کرد.

 محمدهادی ایمانیه  با اشاره به قابلیت توسعه این پروژه، بیماران اعصاب و روان را مظلوم ترین قشر بیماران خواند و ابراز امیدواری کرد خدمت به این گروه از بیماران با برنامه هایی نظیر راه اندازی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری تداوم یابد.

رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری نیز با معرفی بیشتر این مرکز درمانی به عنوان بزرگترین بیمارستان اعصاب و روان منطقه جنوب کشور که علاوه بر خدمات رایج، در بخش پاراکلینیک نیز فعال بوده و به بیماران استان های همجوار نیز خدمت می کند، از خیرین خواست تا در توسعه خدمات این بیمارستان سهیم شوند.

لیلا رازقیان ،  این پروژه را سرآغازی جدید برای خدمت به بیماران اعصاب و روان عنوان کرد که با هزار و ۳۰۰  مترمربع زیربنا، در ۱۲ اتاق، ۴۰ تخت بستری، و با هزینه حدود سه میلیارد تومان از سوی خیر و ۵۰۰ میلیون تومان نیز از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، ساخته شده است.

وی افزود: بخش بستری بیماران حاد موجب تفکیک بهتر این بیماران برای طول دوره حاد درمان، با امکانات لازم خواهد شد.

عضو بنیاد خیریه سلطانی نسب نیز که به نمایندگی از «اکبر سلطانی نسب» خیر پروژه در این آئین حضور داشت، با تقدیر از همکاری مسوولان دانشگاه برای پیشبرد و راه اندازی این پروژه، تلاش پزشکان و پرستاران و مجموعه سلامت را پشتوانه ای برای خیرین و گام برداشتن در مسیر اقدامات نیک عنوان کرد.

در این آئین از اعضای بنیاد خیریه سلطانی نسب و خیرین این پروژه تقدیر شد. این بخش درمانی با امکاناتی نظیر اتاق بستری، اتاق ایزوله، غذاخوری و بخش تفریحات، به عنوان بخش بستری بیماران حاد مردان ۴ راه اندازی شد.

اخبار مرتبط