۳۵ درصد تماس‌ها با آتش‌نشانی شیراز مزاحمت تلفنی است

شیراز-ایرنا-رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز گفت: ٢٨۶ هزار و ۵٠٠ تماس در سال ۹۸ با این سازمان گرفته شده که ٣۵ درصد آن مربوط به مزاحمت‌های تلفنی، ۴۵ درصد عملیاتی و ٢٠ درصد هم خدمات مشاوره‌ای بوده است.

محمدهادی قانع، شنبه در نشست خبری با بیان اینکه در سال ۹۸ بیش از ۱۲ هزار عملیات در کلانشهر شیراز انجام شد، افزود: در سال ۹۸ کاهش حدود سه هزار عملیات نسبت به سال ۹۷ را شاهد بودیم که همین روند برای سال ۹۹ نیز در دستور کار قرار دارد و با برسی آمار سه ماه نخست سال ۹۹ شاهد تداوم این روند هستیم.

وی، با اشاره به اقدامات پیشگیرانه در حوزه ایمنی و پایان کار از جمله شناسنامه دار کردن ساختمان‌ها در شیراز اظهار داشت: بیش از ۱۳ هزار مورد بازدید در این زمینه ظرف یک سال گذشته در این شهر انجام و موارد ناایمن نیز گزارش شده است.

قانع، در باره آتش سوزی‌هایی که در چند هفته اخیر در شیراز رخ داده بیان کرد: در ۲ سال گذشته به ویژه سال ۹۸ حجم بارندگی‌ها زیاد و در پی آن شاهد افزایش رویش گیاهان بوده‌ایم که این موضوع منجر به افزایش آتش سوزی‌های چند هفته گذشته شده است.

باغ‌های شیراز را شخم هم بزنند، تغییر کاربری داده نمی‌شود

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز همچنین در باره حریق شامگاه دوازدهم تیرماه ۹۹ در خیابان زرگری شیراز گفت: بر اساس قوانین، اگر آتش سوزی در باغ‌های گروه یک رخ بدهد به هیچ عنوان امکان تغییر کاربری آن وجود ندارد حتی اگر باغی را به عمد نیز شخم بزنند باز هم امکان تغییر کاربری آن میسر نیست.

قانع، در بخش دیگری از سخنان خود بیان داشت: ۴۸ کارگاه شارژ و فروش کپسول‌های گاز مایع (LPG) در شهر شیراز فعال است که در بازدید از این کارگاه‌ها موارد نا ایمن به آنها گوشزد و مکاتبه‌هایی در این مورد با دادستانی شیراز نیز انجام شده است.

مشاغل مزاحم در شیراز عامل زشتی و مزاحمت برای مردم

معاون خدمات شهری شهرداری شیراز نیز در این نشست با اشاره به فعالیت کارگاه‌های غیر مجاز در دل بافت‌های مسکونی شیراز و احتمال بروز خطرات ناشی از آن، گفت: یکی از مسائل ناایمن و زشتی‌ها و مزاحمت‌هایی که در شهرها شاهد آن هستیم، حضور و فعالیت برخی از کارگاه‌هایی است که به عنوان مشاغل مزاحم از آنها یاد می‌شود.

محمد حسن پور افزود: طبق بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها به این نهاد برای اخطار به متولیان این کارگاه‌ها مجوز داده شده و علاوه بر این، یک کمیسیون در سازمان ساماندهی مشاغل تشکیل و در باره تک تک کارگاه‌ها بحث می‌شود و شهرداری مکلف به اجرای تصمیم‌های این کمیسیون خواهد بود.

وی، با اشاره به برنامه شهرداری شیراز برای ساماندهی مشاغل مزاحم در این شهر گفت: یک قطعه زمین به مساحت ۳۵۰ هکتار برای ساماندهی مشاغل مزاحم در کنار شهرک صنعتی شیراز در نظر گرفته شده اما پروسه این کار طولانی است که امیدواریم هر چه زودتر روند اداری و استعلام‌های آن به اتمام برسد تا در مورد مشاغل مزاحم این شهر اقدام‌های موثرتری انجام شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha