هوشنگ ملایی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از شهرک های صنعتی میناب افزود: باتوجه به محدودیتهای منابع آبی هرمزگان،، تامین نشدن و انتقال آب مورد نیاز صنایع بهعنوان یکی از مهمترین معضلات و دغدغههایی است که میتواند در ایجاد شهرکهای جدید و یا توسعه و بهرهبرداری از شهرکهای صنعتی موجود اختلال ایجاد کند.
وی بیان داشت: در راستای اجرای منویات رهبرمعظم انقلاب، تحقق جهش تولید در دستورکار شرکت آب منطقهای هرمزگان قرار گرفت و در این راستا تامین و انتقال آب به شهرکهای صنعتی با جدیت دنبال میشود.
آبرسانی به شهرک صنعتی تیرور میناب
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای هرمزگان اظهارداشت: شهرک صنعتی تیرور به واسطه قرار گرفتن در محدوده زراعی شبکه آبیاری و زهکشی میناب از ظرفیت مناسبی برای سرمایهگذاری و اجرای طرحهای صنایع تبدیلی مواد غذایی برخوردار است که سبب رشد اقتصاد و اشتغالزایی برای منطقه خواهدشد.
ملایی با بیان اینکه ۱۰ لیتر بر ثانیه به مخزن آب شهرک صنعتی تیرور وارد میشود، عنوان کرد: پروژه تامین و انتقال آب مصرفی این شهرک از خط انتقال آب بندرعباس انجام میشود.
وی گفت: این طرح شامل تامین لولهگذاری خط لوله انتقال پلیاتیلن ۲۰۰ میلی متری به طول حدود ۲ هزار و ۴۰۰ متر و احداث ایستگاه پمپاژ و چهار دستگاه حوضچه شیرآلات است.
شهرک صنعتی تیرور به مساحت افزون بر ۱۰۰ هکتار در مجاورت راه ارتباطی بندرعباس به میناب و در فاصله ۲۵ کیلومتری شمال شهرستان میناب قرار دارد.
آبرسانی به شهرک صنعتی تیاب میناب
مدیرعامل شرکت آب منطقهای هرمزگان ابرازداشت: در شهرک صنعتی تیاب نیز صنایع مرتبط با فرآوری و بستهبندی آبزیان فعالیت میکند و درحال حاضر نیز در حال توسعه وگسترش است.
ملایی ادامه داد: عملیات تامین و انتقال مصارف آب مورد نیاز شهرک صنعتی تیاب از محل چاههای موجود درحال انجام است.
وی گفت: این عملیات شامل لولهگذاری خط انتقال پلیاتیلن ۲۰۰ میلی متری به طول حدود پنج کیلومتر و ساخت، تجهیز و نصب ۱۱ دستگاه حوضچه شیرآلات است.
این مسوول ابراز داشت: در مرحله نخست این طرح، ۱۰ لیتر بر ثانیه آب برای شهرک صنعتی(تیاب) تامین خواهدشد.
شهرک صنعتی تیاب نیز در فاصله ۲۶ کیلومتری جنوب شرقی شهرستان میناب و در مجاورت سایتهای پرورش میگوی تیاب شمالی و جنوبی( از مراکز مهم پرورش میگوی هرمزگان) قرار دارد.
شهرک های صنعتی مهمترین بخش اقتصادی جامعه هستند
شهرکهای صنعتی با هدف ایجاد هماهنگی، استفاده مطلوب از امکانات زیربنایی و ارائه خدمات مناسب و ضروری برای متقاضیان سرمایهگذاری در زمینه تولیدات صنعتی ایجاد میشوند و میتوان آنها را یکی از مهمترین بخشهای اقتصادی جامعه دانست.
گسترش شهرکهای صنعتی برای تقویت و تنوع بخشی و چند سویه کردن اقتصاد و بالا بردن استانداردهای زندگی بسیار مفید خواهند بود و میتوانند برای بهبود وضعیت تولید، اشتغال و ایجاد درآمد ملی نقش مهمی را ایفا کنند.
استان هرمزگان با دارا بودن زیرساختهای گستردهای نظیر خطوط ارتباط ریلی و جادهای، پایانههای بزرگ حمل و نقل دریایی و کارخانههای عظیم در حوزههای انرژی، فولاد و آلومینیوم از ظرفیت ویژهای برای ایجاد شهرکهای صنعتی برخوردار است.
استان هرمزگان دارای ۲۹ شهرک و ناحیه صنعتی بوده که از این تعداد ۲۶ شهرک و ناحیه مصوب دولتی و سه مورد بخش خصوصی هستند.
نظر شما