جواد صادقی روز دوشنبه در نشست کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استانداری کرمان افزود: تمامی اعضای این کمیسیون باید با همه ظرفیت نهایت همکاری را در این زمینه داشته باشند.
وی با اشاره به وجود ۹ اداره تعزیرات حکومتی در ۲۳ شهرستان استان کرمان اظهار داشت: این اداره کل راه اندازی شعب در تمامی شهرستانها را در دستور کار خود قرار دهد.
دبیر کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان کرمان گفت: دبیرخانه این کمیسیون اقدام مشترک مبارزه با قاچاق سوخت استان کرمان را برای برگزاری نشست هایی با استانداران استان های مجاور در دستور کار قرار دهد.
وی تصریح کرد: جهت تسریع پلاک گذاری دام سبک دستگاه های صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی پیشنهادات خود را در نشست آتی ارائه کنند.
صادقی اضافه کرد: با توجه عدم تناسب قیمت گذاری مشروبات الکلی ادارهکل گمرکات استان کرمان به منظور بازدارندگی بیشتر بررسی لازم را انجام دهد.
وی افزود: مقرر شد نشست آتی کمیسیون قاچاق کالا و ارز استان کرمان به قاچاق منسوجات اختصاص یابد که این امر پس از ابلاغ ستاد بررسی می شود.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان گفت: در آیین نامه ستاد مرکزی جابجایی هرگونه احشام بومی باید دارای سه مجوز از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، دامپزشکی و پلاک گذاری جهاد کشاورزی باشد.
ارسلان میری بیان داشت: بیشترین دام توسط خودروهای سبک حمل می شود و نباید در این زمینه برای مردم و دامداران ایجاد اشکال کنیم و زمانی که این قوانین قابلیت اجرا ندارد باید با با احتیاط آن را اجرا کرد و در این خصوص به مرجع انتظامی اعلام کردیم که با ملاحظه بامردم برخورد شود.
وی گفت: پرداخت هزینه پلاک گذاری دام با دامدار است که این قانون نیز عملیاتی نشده است.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان افزود: اداره کل تعزیرات حکومتی استان کرمان دارای ۹ مرکز است که ۲۳ شهرستان را پوشش می دهد.
نظر شما