شاپور محمدزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش درباره آزمون آموزشیاران نهضت سواد آموزی اظهار داشت: تا کنون آزمون چندین مرتبه به تعویق افتاده است، این آزمون قرار بود در بهمن ماه سال ۹۸ برگزار شود، اما به دلیل ارائه فرصت بیشتر برای مطالعه داوطلبان به ۲۲ فروردین موکول شد، اما به دلیل شیوع ویروس کرونا قرار شد این آزمون ابتدا در سوم خرداد و سپس ۲۰ تیر ماه برگزار شود.
وی افزود: این آزمون ۲۰ تیرماه با اخذ مجوز از ستاد ملی مبارزه با کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی در تمام استان های کشور برگزار می شود. با تمامی استانداری های استان ها به صورت جامع هماهنگی ها انجام شده است.
رییس سازمان نهضت سواد آموزی خاطرنشان کرد: اگر از میان داوطلبان فردی به کرونا مبتلا باشد، مسوولان برگزاری آزمون، آنها را در اتاق هایی با شرایط مناسب قرار می دهند تا بتوانند به دور از سایر داوطلبان آزمون دهند.
محمدزاده با بیان اینکه مجلس هم به مسئله زمان برگزاری آزمون آموزشیاران ورود پیدا کرد، یادآور شد: براساس گزارش هایی که به مجلس شورای اسلامی ارائه شد، آموزش و پرورش باید زودتر وضعیت این آموزشیاران را تعیین تکلیف کند. هر چه زمان برگزاری این آزمون به تعویق افتد، تکلیف این داوطلبان نیز دیرتر مشخص می شود.
وی با یادآوری اینکه برگزاری آزمون آموزشیاران نهضت سوادآموزی یک قانون است، عنوان کرد: برگزاری آزمون استخدامی برای این گروه یک مصوبه از سوی مجلس شورای اسلامی است، بنابراین تکلیفی است که به عهده آموزش و پرورش گذاشته شده است.
استخدام به شرط کسب ۵۰ درصد نمره
رییس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین درباره تعداد داوطلبان شرکت در آزمون استخدامی آموزشیاران نهضت سوادآموزی اظهار داشت: تاکنون بیش از ۲۴ هزار نفر برای شرکت در این آزمون ثبت نام کرده اند.
محمدزاده ادامه داد: تعداد مشخصی برای استخدام این افراد در نظر گرفته نشده است، هر کس که بتواند ۵۰ درصد نمره قبولی را کسب کند، استخدام می شود.
وی افزود: به زبان ساده تر، حتی اگر تمامی این ۲۴ هزار نفر نصف نمره قبولی را کسب کنند، یعنی داوطلبان از ۲۰ نمره ۱۰ را بدست آورند، در این آزمون پذیرفته و به دنبال آن استخدام می شوند.
سطح سوالات در حد فوق دیپلم
رییس سازمان نهضت سوادآموزی همچنین درباره منابع و سطح سوالان نیز گفت: تا کنون ۵ منبع برای دروس اختصاصی نیز در اختیار داوطلبان روی سایت سازمان نهضت سواد آموزی قرار گرفته است.
محمد زاده افزود: همچنین سطح این سوالات در حد فوق دیپلم طراحی شده است؛ چرا که براساس مصوبه مجلس افراد دارای مدرک فوق دیپلم هم در این آزمون شرکت می کنند.
وی خاطر نشان کرد کرد که ۲۰ هزار نفر از ۲۴ هزار داوطلب ثبت نام شده، مدارک لیسانس، فوق لیسانس و دکتری دارند، اما ۴ هزار نفر از آنها با مدرک فوق دیپلم در این آزمون شرکت می کنند، از این رو پاسخ دهی به سوالات برای داوطلبان دشوار نیست.
به گزارش ایرنا، تعدادی از آموزشیاران و نیروهای حقالتدریس نهضت سوادآموزی نسبت به زمان برگزاری آزمون در شرایط شیوع ویروس کرونا معترض بودند. درخواست آنها به تعویق افتادن این آزمون به منظور مطالعه بیشتر منابع درسی است.
نظر شما