عبدالرسول دریایی روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از مرکز نرسری سایت پرورش ماهی نیکسا افزود: در صورتی که تولیدات ماهی این مرکز به ۵۰هزارتن برسد، برای سه هزار نفر اشتغال ایجاد خواهد شد.
وی بیان داشت: همچنین با توجه به سرمایه گذاری صورت گرفته در مرکز نرسری سایت پرورش ماهی نیکسا، برای ورود به چرخه تولید به حمایت هایی جهت واردات ۱۲۵میلیون بچه ماهی ۳۰گرمی نیاز دارد.
سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان خاطرنشان کرد: در حال حاضر تامین این مقدار بچه ماهی در کشور ممکن نیست و تنها راه تحقق آن رسیدن به خودکفایی در مدت زمان سه تا پنج ساله با حمایت هایی شامل، ارز دولتی، تامین ۵۰تا۶۰درصد هزینه های بچه ماهی یارانه ای است.
دریایی اظهار داشت: مرکز نرسری نیکسا از ظرفیت ١٠میلیون قطعه بچه ماهی در سال برخوردار و پرورش ماهی در دریا و ساخت هچری ماهیان دریایی آغاز شده است که تا راه اندازی چرخه تولید بچه ماهی به سعه سال زمان نیاز دارد.
وی یادآور شد: هرمزگان با ظرفیت تولید سالانه ۵۰ هزارتن ماهی در دریا تا پایان برنامه ششم توسعه نقش مهمی در صنعت آبزی پروری کشور خواهد داشت که لازم است بخش های کشاورزی، آبخیزداری و آبیاری قطره ای مورد حمایت ها تخصیص یارانه قرار گیرد.
استان هرمزگان با ۲۲ بندر صیادی و صید سالانه افزون بر ۲۷۰ هزار تن انواع آبزی، ۳۰ درصد بنادر صیادی و ۳۶ درصد صید انواع آبزیان کشور را به خود اختصاص داده است که این آمارها نشان از جایگاه و اهمیت فعالیتهای شیلاتی این استان در کشور دارد.
نظر شما