مشاغل پرخطر شهرستان‌های قرمز باید موقتا تعطیل شود

نوشهر - ایرنا - رییس دانشگاه علوم پزشکی استان مازندران با ابراز نگرانی از روند رو به افزایش تعداد شهرهای دارای وضعیت قرمز کرونایی در استان ، گفت : لازم است مشاغل پرخطر در شهرستان‌های دارای وضعیت قرمز به صورت موقت تعطیل شود.

دکتر سید عباس موسوی روز پنجشنبه پس از نشست مشترک فرمانداران و روسای شبکه بهداشت شهرستان های نوشهر، چالوس و کلاردشت در نوشهر در گفت و گو با خبرنگاران افزود : در حال حاضر وضعیت کرونا در کل استان قرمز نیست ولی با توجه به روند افزایش تعداد شهرستان های قرمز ، در صورت عدم مراقبت و افزایش تعداد بستری ها ، استان با مشکل مواجه می شود.

وی گفت : در صورتی که پروتکل های بهداشتی رعایت نشود و محدودیت های موقت به اجرا گذاشته نشود ، وضعیت در شهرستان های نارنجی نیز به قرمز تبدیل خواهد شد و در نهایت وضعیت کل استان را قرمز خواهد کرد.

دانشگاه علوم پزشکی مازندرن پیش از این وضعیت کرونا در هفت شهرستان بهشهر، بابل ، آمل ، رامسر ، نوشهر ، محمودآباد و سوادکوه را قرمز اعلام کرد. همچنین وضعیت دستکم پنج شهرستان استان هم در حال حاضر نارنجی است. مازندران ۲۲ شهرستان دارد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : نزدیکی شهرستان های استان به یکدیگر سبب می شود تا ویروس کرونا با سرعت بیشتری در این استان شیوع یابد و هرگونه کم توجهی در شهرهای قرمز و نارنجی سبب می شود تا شهرهای سفید هم دچار مشکل شوند.

وی افزود : کرونا تغییر ماهیت نداده و بر خلاف تصور و برداشت غلط موجود ، ضعیف نشده و همچنان کشنده است در نتیجه مهم ترین توصیه ما به مردم استفاده از ماسک ، رعایت فاصله فیزیکی و عدم حضور در تجمعات و رعایت بهداشت دست است.

موسوی گفت : در حال حاضر وضعیت بیمارستان ها مازندران نگران کننده نیست ولی با توجه به سرعت بالای انتشار این بیماری ، باید رعایت کامل مراقبت های بهداشتی جدی گرفته شود تا تعداد مبتلایان به کرونا از حد امکانات و تحمل استان عبور نکند.

بر اساس آمار دانشگاه علوم پزشکی مازندران تا ظهر دیروز چهارشنبه مجموع بیماران کرونایی بستری در بیمارستان های زیر پوشش این دانشگاه به ۵۶۳ نفر رسید که نسبت به هفته قبل افزایش بیش از صد در صدی دارد. همچنین بیش از ۱۵۰ بیمار کرونایی هم در بیمارستان های زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران با اظهار این که وضعیت کرونا در استان بیش از ۲ ماه تثبیت شده بود ، گفت : ولی از هفته پیش آمار ابتلا در برخی از شهرستان های روند افزایش گرفت و با توجه به عدم رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله فیزیکی توسط شهروندان چندان هم دور از انتظار نبود .

وی افزود : با مصوبات ستاد ملی و استانی مقابله با کرونا در ماه های نخست شیوع این بیماری مردم خوب همراهی کردند و در رعایت پروتکل های بهداشتی جدی بودند و به همین دلیل هم مازندران توانست به یکی از بهترین استان های کشور در زمینه کنترل شیوع این بیماری تبدیل شود و امروز نیز باید این روند با جدیت دنبال شود.

موسوی گفت : یکی از محدودیت هایی که باید به صورت جدی اجرا شود ، تعطیلی موقت مشاغل پرخطر بویژه در شهرهای دارای وضعیت قرمز و نزدیکی این شهرها است.

وی افزود : متاسفانه علی رغم تعهدی که مشاغل پرخطر در ابتدا بازگشایی داده بودند ، تمامی پروتکل های بهداشتی را رعایت نکردند و از همین روز امروز ما شاهد روند افزایش ابتلا به بیماری در مازندران هستیم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران بر ضرورت حمایت و همراهی مردم در این مرحله از شیوع کرونا تاکید کرد و گفت : در مرحله اول همراهی مردم و اصناف و مشاغل خیلی خوب بود و حتی شاهد تعطیلی داوطلبانه اصناف در آن مقطع زمانی بودیم و امروز نیز باید روند شیوع  این بیماری را با همراهی همه جانبه شهروندان متوقف کنیم تا به لحاظ اقتصادی آسیب کمتری به اصناف و مردم وارد شود.

وی افزود : در ستاد استانی ، هفته پیش مصوب شد که تمامی آزمون های تئوری به جز دروس تخصصی باید به صورت برخط برگزار شود و در صورت تخطی با آنها برخورد خواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha