دکتر سید رحیم سید پور روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود : در این مدت سه طرح مهم در بخش درمانی و خدماتی در شهرستان نوشهر به بهره برداری رسید که با افتتاح آنها بخشی از مشکلات بهداشتی و درمانی این شهرستان برطرف شده است.
وی گفت: پروژه کلینیک ویژه تخصصی بیمارستان شهید بهشتی با ۱۷ میلیارد ریال اعتبار ، مرکز خدمات جامع روستایی کجور با ۱۱ میلیارد ریال اعتبار و بخش ایزوله تنفسی فشار منفی بیمارستان شهید بهشتی با ۲۵ میلیارد ریال اعتبار از جمله این طرح ها بودند.
مدیر شبکه بهداشت نوشهر در خصوص مرکز خدمات جامع سلامت روستایی بخش کجور هم گفت : این مرکز با توجه با فاصله ۸۰ کیلومتری با مرکز شهرستان پس از بهره برداری در حال ارائه خدمات درمانی و بهداشتی مردم این منطقه کوهستانی است.
سید پور با اشاره به مصوبه ارائه خدمات شبانه روزی به مردم در مرکز سلامت روستایی کجور ، افزود : برای اجرایی شدن مصوبه ارائه خدمات شبانه روزی در این مرکز نیازمند حضور چهار پزشک عمومی در این مرکز درمانی است ولی در حال حاضر تنها ۲ پزشک عمومی در این مرکز مشغول به کار هستند و در صورت ماموریت دو پزشک دیگر در منطقه می توانیم این مرکز را به صورت شبانه روزی اداره کنیم.
اعتبار ۱۳۷میلیارد ریالی برای تکمیل ۲ طرح
مدیر شبکه بهداشت نوشهر همچنین با اشاره ۲ طرح نیمه کاره در این شهرستان گفت: برای تکمیل این ۲ پروژه به ۱۳۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
سیدپور افزود: توسعه اورژانس بیمارستان شهید بهشتی نوشهر با مساحت ۲ هزار و ۵۰۰ متر مربع و ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی در حال ساخت است که برای تکمیل ان به ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
به گفته ویٰ ، تاکنون برای این پروژه با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی ۱۳۰ میلیارد ریال با حمایت های دولت تدبیر و امید هزینه شده است.
مدیر شبکه بهداشت نوشهر با اشاره به طرح در حال ساخت مرکز خدمات جامع سلامت روستای مزگاه گفت: این طرح که از سال ۹۶ با اعتبار هشت میلیارد و یکصد میلیون ریالی آغاز شد و در حال حاضر ۴۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل ان به هفت میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
سیدپور تصریح کرد: مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مزگاه علاوه بر ارائه خدمات به مسافران و گردشگران مسیر تردد نور به نوشهر، به ۱۱ خانه بهداشت بخش مرکزی با ۱۳ هزار نفر جمعیت تحت پوشش منطقه خدمات درمانی و بهداشتی ارائه می کند.
شهرستان نوشهر از ۷۷ خانه بهداشت و ۱۵ باب مرکز خدمات جامع سلامت ، دستکم ۲۵ پزشک خانواده روستایی و ۲۰ پزشک خانواده شهری و یک بیمارستان دولتی برخوردار است.
نظر شما