سرهنگ صابر افضلنیا روز دوشنبه اظهارداشت: با هدف حفاظت و حراست از آثار تاریخی و باستانی در سطح استان نظارتها و بازرسیها از اماکن تاریخی به صورت مستمر انجام میشود.
او برگزاری جلسات مستمر در روستاها برای فرهنگسازی در زمینه حفاظت از میراث فرهنگی، تاریخی و باستانی را ضروری دانست و گفت: انتظار میرود تا دهیاران و شوراها همکاری و مشارکت لازم را داشته باشند.
محمدرضا شایقی ، رییس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی شهرستان اردبیل نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت بومگردی در راستای توسعه و رونق گردشگری اظهارداشت: آماده همکاری و مشارکت لازم برای توسعه بومگردی در شهر ثمرین با عنوان دهکده بومگردی هستیم و در این زمینه جلسات مختلف برای راهنمایی و توجیه اهالی در راستای توسعه اقامتگاههای بومگردی تشکیل میشود.
او با اعلام آمادگی برای برگزاری دورههای آموزش صنایع دستی در روستاهای متقاضی این دورهها گفت: در صورتی که مکان مشخص در نظر گرفته شود نمایشگاه صنایع دستی در شهر ثمرین برپا خواهد شد.
وی در زمینه راهاندازی موزه مردمشناسی در شهر ثمرین نیز افزود: سرمایهگذار بخش خصوصی برای راهاندازی موزه در ثمرین وجود دارد که در صورت تخصیص مکان در این زمینه اقدام میشود.
شایقی از تهیه پرونده ثبتی برای درخت چنار ثمرین در راستای قرارگیری در فهرست آثار ملی خبر داد و گفت: در زمینه ثبت آثار تاریخی منطقه نیز اقدامات لازم پیگیری و انجام میشود.
لطفی ، بخشدار ثمرین نیز با تاکید بر برگزاری جلسات مداوم برای توجیه اهالی در راستای توسعه بومگردی در منطقه بیان کرد: با توجه به اینکه ثمرین به تازگی شهر شده سرمایهگذاری چندانی در بخش گردشگری در این منطقه انجام نشده که برای جذب سرمایهگذاران به منطقه تلاش خواهیم کرد.
او با اشاره به جاذبههای گردشگری و طبیعی شهر ثمرین گفت: با وجود این قابلیتها امکان برگزاری تورهای طبیعتگردی در منطقه فراهم است و در این زمینه اقدامات تبلیغی لازم را انجام خواهیم داد.
نظر شما