سید محمدهادی آیت الهی سه شنبه در مصاحبه با ایرنا اظهار داشت: اگر بخواهیم اینگونه به روند باشگاهداری ادامه دهیم، بهتر است این نوع فوتبال را نداشته باشم.
نایب رییس سابق فدراسیون فوتبال بیان کرد: به دلیل حساسیتی که به تیم فجرسپاسی شیراز از نظر جایگاه دارم باید بگویم این باشگاه از طریق متولی آن در گذشته خوب حمایت می شد اما چند صباحی است که برای این تیم باسابقه، اعتبار چندانی در نظر نگرفته اند و تنها علاقه مندی مدیران باشگاه بوده که توانسته اند از طریق استان ادامه حیات دهند.
آیت اللهی اشاره کرد: رسول فلاح مدیر عامل با شگاه فجر گفته ما در هزینه جاری با مشکل مواجه هستیم و این پرسش مطرح می شود که چرا این استان با همه معادن خوبی که دارد و دارندگان آنها از منابع طبیعی سود می برند نباید تشکیلاتی با نام تعاونی ورزشی داشته باشد؟ از بِر این همه سود یک در صد آن هم خرج ورزش کنند که رقم خوبی می شود و دیگر نیاز نیست باشگاهی همچون فجر به دنبال خرج سفرش باشد.
کمک های قطره چکانی شورای اسلامی شیراز
وی به نقش شوراها به عنوان یک نهاد مردمی در حمایت از ورزش اشاره کرد و بیان داشت : بارها گفته ام که شهرداری های چندین کلان شهر به صورت حرفه ای وارد ورزش شده اند و اینکه در شیراز این اتفاق نمی افتد جای تعجب دارد و باید بگویم با این کمک های قطره چکانی شورای شهر و از روی صدقه نمی توان گفت که آنها به ورزش کمک می کنند.
آیت اللهی اضافه کرد: بر اساس قانون سه در صد از در آمدهای شهرداری باید در ورزش هزینه شود و نمی دانم هنوز این قانون پابرجاست و یا تغییر کرده ؟که اگر اینگونه باشد باید به اطلاع مردم برسانند.
کمیته های هیات فوتبال فارس تقویت شود
او همچنین گفت : در دهه ۸۰ در تمام رده های سنی فوتبال چه بانوان و چه آقایان در لیگ برتر تیم داشتیم و چندین تیم هم به عنوان پشتوانه در دسته های دیگر بازی می کردند، به تبع این پشتوانه ها، ملی پوشان زیادی داشتیم و به نظرم باید هیات فوتبال فارس به عنوان متولی این رشته در استان کمیته هایش را با استفاده از افراد با تجربه و دانش کافی در فوتبال تقویت کند تا بتوانند حق این رشته را مطالبه کنند.
خروجی فوتبال صفر است
آیت اللهی اضافه کرد: باید ازگذشته فوتبال فارس الگو بگیرند و ببینند اگر کارشان درست بوده همان راه را بروند و البته نمی شود همه مشکلات را گردن هیات گذاشت زیرا آنها هم باید پشتوانه داشته باشند که اینگونه نیست برای همین هم خروجی ما در رده های ملی به صفر رسیده است و یکی از دلایل آن هم این بوده که نظارت کافی صورت نگرفته است.
مدارس فوتبال کیفیت ندارند
رییس سابق هیات فوتبال فارس که ۱۲ سال این سمت را بر عهده داشت به فوتبال مدارس در این سال ها پرداخت و افزود : متاسفانه مدارس فوتبال که پایه اصلی این رشته پر طرفدار است کیفیت ندارند زیرا به دنبال کمیت بودیم برای همین است که استعدادها شکوفا و دیده نمی شوند.
وی به عدم نظارت دقیق در مدارس فوتبال اشاره کرد و بیان داشت : نظارت وظیفه هیات است که باید دقیق باشد ضمن اینکه انجمن اولیای مدارس فوتبال هم فعال نیست که در گذشته ما خانواده ها را در فوتبال شریک کرده بودیم و آنها هم نظر می دادند که در راه پیشرفت خیلی تاثیر داشت.
آیت اللهی افزود: اگر چه باشگاه های فوتبال مستقل هستند اما نظارت بر عهده هیات است و بی پرده می گویم برخی از باشگاه ها هیات را به عنوان متولی کار قبول ندارند زیرا اگر هیات در ثبت قراردادها حق فوتبال را مطالبه می کرد و سخت می گرفت آنها هیچ وقت راه را گم نمی کردند و متوسل به اداره کل ورزش نمی شدند.
نظر شما