فرماندار مهدیشهر به اتفاق شهردار و جمعی از مدیران این شهرستان روز سه شنبه از روند اجرایی طرح پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی استان سمنان در این شهرستان بازدید کردند و فرماندار خبرهای امیدوار کننده ای در مورد این طرح داد.
میقانی در این بازدید ابراز امیدواری کرد با حمایت و مساعدت مسوولان استانی و کشوری و تخصیص اعتبارهای لازم برای تجهیز ساختمانها، فاز اول طرح رویان مهدیشهر تا پایان سال ۹۹ افتتاح شود.
وی تاکید کرد که طرح رویان جهاددانشگاهی استان سمنان در مهدیشهر، از جمله طرح های ملی در استان است که با تلاش جهاد دانشگاهی در این شهرستان دنبال می شود و پیشرفت خوبی داشته است.
وی افزود: ساختمانها، محوطه، تاسیسات و معابر این طرح در حال تکمیل است و تلاش میکنیم برای تجهیز این مجموعه اعتبارهای لازم را جذب کنیم گرچه مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان نیز باید پیگیری های لازم را انجام دهد.
فرماندار مهدیشهر ابراز داشت: پژوهشگاه رویان جهاددانشگاهی یکی از برندهای معتبر علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در کشور است و در طول سال های اخیر و به خصوص در زمان تحریم، دستاوردهای علمی زیادی را برای کشور به همراه داشته است.
رییس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این بازدید با بیان اینکه طرح رویان جهاددانشگاهی استان سمنان یک مرکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی و همچنین فرهنگی در منطقه خواهد بود گفت: برای افتتاح فاز اول و تجهیز ساختمان آزمایشگاه و ستادی باید با کمک مسوولان استانی و کشوری اعتبارهای بیشتری تخصیص پیدا کند.
حسن رهایی افزود: اعتبارهای خوبی در آخرین سفر دولت تدبیر و امید به استان سمنان، تصویب شد ولی تاکنون اختصاص پیدا نکرده است و امیدواریم با کمک مسوولان استان و شهرستان و پیگیری های سازمان مدیریت و برنامه ریزی اعتبار لازم اختصاص پیدا کند.
احداث پژوهشکده رویان استان سمنان از مصوبه های سفر ریاست جمهوری است.
این طرح در مساحتی بالغ بر ۲۰ هزار متر مربع در شهرستان مهدیشهر در حال احداث است و فاز اول آن شامل شعبه منطقه ای پژوهشکده رویان جهاددانشگاهی است.
پژوهشگاه رویان یک قطب تحقیقاتی و فناوری در تراز بینالمللی، پیشگام در توسعه علم، فناوری و نوآوری در علوم زیستی با مرجعیت در علوم سلولهای بنیادی، تولیدمثل، زیستفناوری، طب ترمیمی و موثر در ارتقاء سلامت جامعه است.
پژوهش و توسعه علم و فناوری در زمینههای زیستشناسی و پزشکی تولیدمثل، سلولهای بنیادی و زیستفناوری ، آموزش و ترویج یافتههای علمی در سطح ملی و بینالمللی ، تجاریسازی یافتههای پژوهشی برای ارائه خدمات و تولید محصولات زیستی به منظور رفع نیازهای علمی تخصصی کشور و درمان بیماران نابارور و صعبالعلاج از طریق استفاده کارآمد از نتایج پژوهش از جمله ماموریت های پژوهشگاه رویان است.
نظر شما