مسوول فنی آزمایشگاه کرونا در بیمارستان قائم مشهد روز دوشنبه در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: در حال حاضر آزمایشگاه ویروسشناسی این بیمارستان بر اساس تاکید رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد مبنی بر استفاده از ظرفیتهای آزمایشگاهی در سرعت تشخیص بیماری کووید-۱۹ به این امر اختصاص یافته است.
دکتر زهرا مشکات افزود: در حال حاضر این آزمایشگاه ظرفیت ۵۰ تا ۶۰ مورد آزمایش کرونا در روز را دارد که با تامین تجهیزات لازم ظرفیت آن افزایش خواهد یافت.
وی ضمن قدردانی از دستاندرکاران راهاندازی آزمایشگاه کرونا در بیمارستان قائم مشهد ادامه داد: اقدامات تشخیصی این آزمایشگاه در حال حاضر برابر با استانداردهای ملی است و تمامی ضوابط در آن رعایت شده است.
بیمارستان هزار تختخوابی قائم (عج) مشهد یکی از دو بیمارستان بزرگ آموزشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد است و به عنوان مجهزترین و تنها مرکز مغز و اعصاب در شمال شرق کشور به شمار میرود.
در حال حاضر آزمایشگاههای بیمارستان امام رضا(ع)، بیمارستان قائم (عج)، جهاد دانشگاهی و بیمارستان امام حسین (ع) در مشهد برای انجام تست PCR از افراد مشکوک به بیماری کووید -۱۹ فعال است و علاوه بر آزمایشگاههای بخش دولتی، هشت آزمایشگاه بخشی خصوصی نیز در زمینه انجام تست PCR فعال هستند.
هماکنون حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و مابقی توسط دانشکده و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه، تربتجام و نیشابور خدمات رسانی میشوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر مشهد ۱۳ شهرستان دیگر در استان خراسان رضوی را زیرپوشش دارد.
بر طبق تازهترین گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۲۷۳ هزار و ۷۸۸ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان کرونا در کشور به ۱۴ هزار و ۱۸۸ تن رسیده است.
نظر شما