بهمن مرادنیا روز دوشنبه به مدت حدود یک ساعت از طریق این سامانه تلفنی با این شهروندان به گفت و گو پرداخت و مشکلات آنها را برای پیگیری یادداشت کرد تا از طریق دستگاه های اجرایی مرتبط، پیگیری و نتیجه به اطلاع آنها برسد.
وی پس از پایان حضورش در سامانه سامد اظهار داشت: ارتباط با ارباب رجوع و ملاقات عمومی با مردم از برنامه های استانداری بود که به صورت مستمر انجام میشد اما با شیوع ویروس کرونا این ملاقاتها متوقف شد بنابراین تصمیم گرفته شد از طریق سامانه سامد ارتباط با مردم حفظ شود.
مرادنیا افزود: امروز با ۲۰ نفر از شهروندان صحبت کردم که بیشتر مشکلاتی در رابطه با اشتغال، مجوزهای سرمایهگذاری و عملکرد مدیران اجرایی را مطرح کردند.
وی با بیان اینکه مواردی که از جمله مرتبط با مشکلات سرمایهگذاری بود مطمئنا قابل پیگیری و رفع است به مدیران دیگر توصیه کرد: از طریق این سامانه ارتباط خود با مردم را حفظ کنند و پاسخگوی مسائل و مشکلات آنها باشند.
یکی از مشکلات مطرح شده در رابطه با سرمایهگذاری در تماس یک سرمایهگذار از بیجار مطرح شد، او گفت تاکنون تمام مجوزهای لازم برای راهاندازی واحد پرورش شترمرغ را دریافت کرده اما شرکت آب منطقهای اجازه تخصیص آب نداده است. استاندار کردستان در پاسخ به این فرد گفت: با توجه به اینکه میزان آب مورد نیاز واحد پرورش شترمرغ کم است قول می دهم مشکل حل شود.
مشکلات ناظران فنی دهیاری های بخش کلاترزان که توسط یکی از آنها در تماس با استاندار مطرح شد از موضوعات دیگر بود. این ناظران به درخواست سفته برای تمدید قرارداد انتقاد داشتند و آن را مطابق با قانون نمیداستند.
مشکلات واحدهای تولیدی شن و ماشه، پلمب بعضی از این واحدها و قطع شدن سهمیه سوخت برخی دیگر از دیگر مشکلات مطرح شده در تماس با استاندار کردستان بود.
برخی از تماس گیرندگان هم از نیازمندان یا خانوادههای تحت پوشش نهادهای حمایتی بودند که مشکلات اقتصادی خود را با استاندار در میان گذاشتند.
پس از استاندار هم خالد جعفری معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار کردستان با حضور در مرکز ارتباطات سامد به تماسهای شهروندان پاسخ داد، یکی از درخواستها از سقز برای رعایت پروتکلهای بهداشتی در دستگاههای دولتی بود که جعفری قول داد موضوع را تا حصول نتیجه پیگیری کند.
نظر شما