دانشجویان علوم پزشکی کرمانشاه پژوهشگر برجسته کشور شدند

کرمانشاه - ایرنا- در پی کسب عنوان دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور توسط ۲ تن از دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ۲ تن دیگر از دانشجویان این دانشگاه موفق به کسب عنوان «دانشجوی پژوهشگر برجسته کشور» شدند.

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه روز پنجشنبه در این ارتباط به ایرنا گفت: «مسعود خسروی‌پور» دانشجوی رشته مهندسی بهداشت حرفه ای و «فرانک آغاز» دانشجوی رشته زیست سلولی ملکولی، بیولوژی تولید مثل نیز موفق به کسب عنوان دانشجوی برجسته کشور شدند.

وی افزود: این انتخاب براساس بررسی مستندات ارائه شده در سه ماهه اول سال جاری در کمیته کشوری تحقیقات دانشجویی معاونت تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت به استناد دستورالعمل اجرایی نحوه امتیازدهی به فعالیت های تحقیقاتی دانشجویان پژوهشگر موضوع بند"ک" ماده ۲ آئین نامه تسهیلات آموزشی،پژوهشی و رفاهی ویژه استعدادهای درخشان صورت گرفته است. 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه ، ضمن آرزوی توفیق روزافزون برای این دانشجویان توانمند گفت: فرانک آغاز نیز دانشجوی دکتری تخصصی رشته زیست سلولی – ملکولی / بیولوژی تولید مثل دارای ۱۷ مقاله منتشر شده و مجری هشت طرح تحقیقاتی است که تاکنون عضویت در شورای مرکزی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده را در کارنامه خود دارا بوده است. 

به گفته وی آغاز همچنین به عنوان عضو کمیته علمی بیستمین کنگره پژوهشی سالیانه دانشجویان علوم پزشکی کشور، نیز فعالیت داشته است.

دکتر نجفی همچنین افزود: مسعود خسروی پور دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد - مهندسی بهداشت حرفه ای است که با دارا بودن ۲۰ مقاله تحقیقاتی در اجرای ۲۰ مورد طرح ثبت شده در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه نیز فعالیت داشته و تاکنون مسئولیت معاونت آموزشی کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت، مسئول پژوهش کمیته تحقیقات دانشجویی دانشکده بهداشت و دبیر کمیته تحقیقات دانشجویی پژوهشکده سلامت دانشگاه فعالیت داشته است. 

به گزارش ایرنا؛ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه در سال ۱۳۴۷ با مدرسه عالی پرستاری کار خود را آغاز کرد و سپس در سال ۱۳۵۴ با تبدیل شدن به دانشکده پزشکی به خدمت رسانی به مردم خطه غرب کشور همت گماشت.

دانشکده پزشکی پس از انقلاب شکوهمند اسلامی در سال ۱۳۶۴ با تبدیل شدن به دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی کرمانشاه قوام بیشتری گرفت و علاوه بر امر درمان و آموزش به پژوهش، نوآوری و تلاش برای پیشرفت علوم پزشکی و پیراپزشکی پرداخت.

این دانشگاه هم اکنون دارای هشت معاونت، هشت دانشکده، هفت مرکز آموزشی درمانی در شهرستان کرمانشاه، ۱۷ بیمارستان و ۱۴ شبکه بهداشت و درمان در شهرستان‌ها است.

دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هشت دانشکده دانشکده‌های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، پرستاری و مامایی، بهداشت، تغذیه، پیراپزشکی و دانشکده پرستاری سنقر و کلیایی دارد.

۸۵ رشته تحصیلی در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در مقاطع مختلف دایر است که از این تعداد ۱۴ رشته در مقطع PHD (دکترای تخصصی) است و ۲۰ رشته در دستیاری تخصصی، سه رشته دکترای عمومی (پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی)، ۲۵ رشته کارشناسی ارشد، ۲۲ رشته کارشناسی و ۲ رشته کاردانی است.

این دانشگاه همچنین ۴۵۳ عضو هیأت علمی دارد.

۱۱۶ دانشجوی خارجی نیز در رشته‌های دکترای عمومی پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

براساس آمارها سالانه بیش از ۸۰۰ مقاله در دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه تولید و منتشر می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha