کادر درمانی بخش کرونا در چهارمحال و بختیاری نیازمند حمایت همه جانبه هستند

شهرکرد- ایرنا- معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری با اشاره به خستگی کادر درمانی و بهداشتی این استان پس از شیوع ویروس کرونا از اسفندماه سال ۹۸ تاکنون، گفت: برای تجدید روحیه و رفع خستگی این مدافعان سلامت می‌طلبد تا مشوق‌های مالی و معنوی برای آنها در نظر گرفت.

فریدون رحمانی روز شنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۱۴۳ نفر از کادر درمانی و بهداشتی استان درگیر ابتلا به ویروس کرونا هستند که از این تعداد آزمایش ۹۵ نفر قطعی و ۴۸ نفر مشکوک به ویروس کرونا هستند.

وی ادامه داد: با گذشت ۶ ماه از شیوع ویروس کرونا، کارکنان فعال در بخش‌های عفونی و کرونایی استان خسته شده‌اند و این موضوع در نحوه خدمات‌رسانی نیز می تواند اثرگذار باشد پس بهترین کار برای جلوگیری از خستگی کادر درمانی رعایت پروتکلهای بهداشتی از جمله ماسک زدن است.

رحمانی تصریح کرد: کارکنان بخش‌های ویژه کرونا ماه‌ها است که بی‌وقفه فعال هستند و چون فعالیت در این بخش مستلزم برخورداری از تخصص و تجربه لازم است، نمی‌توان از پرسنل دیگر  بخش‌ها در بخش عفونی استفاده کرد، از همین رو نیاز به نیروهای کمکی متخصص همین حوزه وجود دارد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری افزود: پرداخت کارانه، اعطای مرخصی تشویقی، برخورداری از خدمات رفاهی تفریحی سایر نهادها، چاپ تمبر یادبود برای کادر درمان و برخورداری فرزندان این پرسنل از تخفیف‌های آموزشی از جمله اقداماتی است که می‌تواند در روحیه بخشی و رفع خستگی پرسنل موثر واقع شود.

رحمانی، با تاکید بر خودداری مردم از ترددهای غیرضرور در مراکز درمانی استان، اظهار داشت: بیمارانی که جواب آزمایش آنها مثبت اعلام شده است، نیازی نیست برای اطمینان بیشتر به مطب‌ها و مراکز درمانی متعدد مراجعه کنند چرا که در این ترددها امکان انتشار ویروس در بین مردم و پرسنل وجود دارد.

وی، رعایت فاصله ۲ متری، استفاده همگانی از ماسک و دوری از حضور در تجمعات را سه اقدام ضروری در پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا دانست و خاطر نشان کرد: اگر همه مردم استان نسبت به رعایت این سه اصل اهتمام جدی به کار گیرند، از هفته‌های آینده شاهد کاهش محسوس تعداد بیماران بستری و سرپایی خواهیم بود.

به گزارش ایرنا، ویروس کرونا که باعث بروز بیماری کووید ۱۹ شده است، بسیاری از کشورهای جهان درگیر کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

استفاده همگانی از ماسک، شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادن‌های مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha