دکتر احمد شریعتی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: گروههای دامپزشکی در قالب ۵۷ گروه ثابت و ۱۰۲ گروه سیار روز دهم مرداد ماه جاری همزمان با عید سعید قربان در سطح استان خراسان رضوی فعال بوده و بر امور ذبح دام نظارت میکنند.
وی ادامه داد: ۷۲ دامپزشک، ۱۴۴ کارشناس بهداشت گوشت و ۳۲ ناظر ذبح شرعی در قالب گروههای دامپزشکی در همین چارچوب آماده خدمت به عموم شهروندان در خراسان رضوی هستند.
مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: با توجه به وضعیت خاص ناشی از شیوع ویروس همهگیر کرونا در مشهد و همچنین برای پیشگیری از شیوع بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، شایسته است شهروندان از کشتار غیرمجاز دام در روز عید قربان پرهیز کنند زیر رعایت نکردن موازین بهداشتی در این زمینه علاوه بر افزایش احتمال بروز بیماریهای مشترک بین انسان و دام، خطر شیوع ویروس کرونا را هم افزایش میدهد.
وی افزود: همزمان با عید سعید قربان، فقط مراکز مجاز اجازه عرضه دام و دیگر خدمات مرتبط را به شهروندان در مشهد و دیگر نقاط استان خراسان رضوی دارند لذا عرضه دام به هر شکل دیگری بطور اکید ممنوع است.
ذبح بهداشتی دام و هدایت دامها برای قربانی به کشتارگاهها، همزمان با عید سعید قربان یکی از اقدامات در راستای کاهش بیماریهای مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو به شمار میرود.
اجرای طرح ذبح بهداشتی دام همزمان با عید سعید قربان از سال ۱۳۸۶ در خراسان رضوی آغاز شده و طی همین مدت تاکنون این استان در اجرای آن پیشتاز در سطح کشور بوده است.
نظر شما