سرهنگ فیروز سرخوش نهاد روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا بیان کرد: به دنبال مراجعه شهروندی به پلیس فتا و طرح شکایت مبنی بر سرقت اینترنتی از حساب وی، رسیدگی به این پرونده در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
وی اضافه کرد: طبق اظهار شاکی، وی با حضور در فضای مجازی با تبلیغی مبنی بر فروش شارژ ارزان قیمت و با تخفیف مواجه و پس از کلیک کردن بر روی آن وارد صفحه پرداخت آنلاین شد اما با وجود خرید ناموفق اینترنتی پس از دقایقی پیامک انتقال وجه برای او ارسال میشود.
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان همدان ادامه داد: مأموران پلیس فتا این استان با انجام تحقیقات فنی و پلیسی متهم را شناسایی و با هماهنگی مقام قضایی این فرد را احضار کردند.
سرهنگ سرخوش نهاد اظهار داشت: متهم ابتدا منکر بزه انتسابی بود اما پس از مواجهه با مدارک انکارناپذیر لب به اعتراف گشود و عنوان کرد که برای کسب درآمد اقدام به ایجاد درگاههای پرداخت جعلی در فضای مجازی کرده است.
وی ادامه داد: متهم با عضویت در شبکههای اجتماعی و ایجاد کانالها و صفحههایی در زمینههای مختلف علاوه بر ارسال لینکهایی مبنی بر افزایش فالوور، انجام تبلیغات اینترنتی، شارژ ارزان قیمت و بسته اینترنتی ارزان، اقدام به فیشینگ کارتهای قربانیان میکرد.
رییس پلیس فتا همدان با بیان اینکه پرونده به همراه متهم تحویل مرجع قضائی شد گفت: شهروندان بدانند که هنگام پرداخت اینترنتی لینکهای ارسال شده از طریق پیامکهای ناشناس خطرناک و امکان کلاهبرداری اینترنتی متصور است بنابراین سر شماره پیامک ارسال شده را چک کنند.
سرهنگ سرخوش نهاد از شهروندان خواست که در صورت مواجهه با اینگونه صفحههای مجرمانه از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir قسمت گزارشهای مردمی، کارشناسان این پلیس را از انجام اینگونه فعالیتها مطلع کنند.
نظر شما