مجید مومنی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: فعالیت این مراکز در راستای تقویت همبستگی اجتماعی، افزایش مشارکت و مسئولیت اجتماعی افراد، مسجد و محله محور خواهد بود تا ضمن شناسایی نیازمندان با بهرهگیری از ظرفیتهای درون محله نسبت به رفع مشکل فقرا و نیازمندان اقدام کنند.
وی ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد و ۶۲۱ میلیون ریال درآمد در سه ماه اول امسال از مراکز نیکوکاری استان مرکزی حاصل شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۵۰ درصد رشد داتشه است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان مرکزی گفت: این اداره کل آماده اعطای مجوز مرکز نیکوکاری به معتمدان، خیران، فرهنگیان، بازنشستگان و سایر گروههای اجتماعی را دارد
مومنی افزود: مراکز نیکوکاری به صورت هیات عاملی اداره میشوند و با بهرهگیری از شبکه ملی نیکوکاری ( نرم افزار جامع وکامل ) خدمات شیشهای و شفاف به نیازمندان ارایه میدهند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان مرکزی گفت: مراکز نیکوکاری با مسئولیت پذیری و شناسایی نیازمندان ؛از ظرفیت خیران، هیأت امنای مساجد و معتمدان محلی به منظور رفع فقر و محرومیت استفاده میکنند.
مومنی افزود: نیکوکاران و خیران هر محله و منطقه میتوانند با ارایه کمکهای نقدی و غیر نقدی در رفع محرومیت نیازمندان همان مناطق کمک کنند.
۱۱۳ مرکز نیکوکاری اینک در سطح استان مرکزی به فعالیتهای نیکوکارانه و کمک به نیازمندان اشتغال دارند.
نظر شما