مسابقات قرآن دانش‌آموزی استعدادها را شکوفا می‌کند

تهران-ایرنا- معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش گفت: برگزاری مسابقات قرآن دانش‌آموزی یکی از زمینه‌های شکوفایی استعدادها و انس با قرآن است، اهمیت این مسابقات در شرایط شیوع ویروس کرونا و تعطیلی مدارس دو چندان است، چرا که علاوه بر ایجاد فضای معنوی، اوقات فراغت دانش‌آموزان نیز به درستی پر می‌شود.

علیرضا کاظمی روز چهارشنبه در آیین افتتاحیه سی و هشتمین دوره مسابقات سراسری قرآن، عترت و نماز دانش آموزان اظهار داشت: شرکت در مسابقات قرآن و عترت لطف و نعمت بی کران الهی است که جای شکر دارد، چراکه  این لطف الهی شامل هر فردی نمی شود.

وی افزود: فعالیت ها و آموزه های قرآنی به عنوان کتاب هدایت سرمنشاء زندگی با سعادت است، از این رو مهم ترین ماموریت  آموزش و پرورش توسعه  فعالیت های قرآن است. در واقع این اقدام یک جهاد است که مشمول پاداش خداوند می شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش با بیان اینکه قرآن بهترین و محکم ترین راه برای زندگی است، ادامه داد: در آیات قرآن به تکرار اشاره شده که مسیرهای سلامتی و سعادت انسان از قرآن می گذرد و هدایت انسان از قرآن سرچشمه می گیرد؛ چرا که این کتاب آسمانی مایه شفای همه دردهای روحی و جسمی انسان است.

کاظمی با بیان اینکه اهمیت قرآن در شرایط فعلی جامعه به دلیل شیوع ویروس کرونا ضرورت دارد، خاطرنشان کرد: فضای مجازی در چنین شرایطی با وجود شیوع ویروس کرونا فرصت ارزشمندی برای برنامه‌ریزان مسابقات قرآنی است. باید زیرساخت‌های فضای مجازی برای توسعه فعالیت‌های قرآنی تقویت شود.

وی با تاکید براینکه خداوند از انسا نها تمسک قرآنی می خواهد، اظهار داشت: تمام آنچه در حوزه قرآن انجام می شود، مقدمه ای است برای اینکه تبدیل به عادت در زندگی روزمره شود.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش افزود: شرط انس به قرآن، عمل به آموزه های قرآنی است، از این رو برکات تلاوت این کتاب آسمانی می تواند بر همه افراد خانواده اثر گذار باشد.

وی عنوان کرد: با تقسیم بندی وظایف باید مسوول هر حوزه از قرآن را در فضای مجازی مشخص کرد و این فضا با محتوای متکثر و جذاب پرشود تا با آراستن عرصه دانش آموزان نیز به حضور در این فضای مجازی جذب شوند.

معاون پرورشی و فرهنگی آموزش وپرورش در ادامه گفت: در حال حاضر نیز تولید محتوای بسیاری در بخش های مختلف معاونت فرهنگی در فضای مجازی می شود و باید کانال و گروه های متعدد ساماندهی و استانداردسازی شود.

کاظمی تصریح کرد: باید در فضای مجازی توانمندسازی نیروی انسانی و توسعه زیرساخت ها را مورد توجه قرار داد و در واقع یک تقسیم کار استانی برای بهبود کیفیت امور صورت گیرد.

پرداختن به آموزه های قرآن وظیفه آموزش و پرورش است

قاسمعلی خدابنده مدیرکل آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در ادامه برنامه آیین افتتاح اظهار داشت:

خراسان رضوی در سنوات گذشته هم میزبان شرکت کنندگان قرآن بود، امسال به دلیل کرونا مجازی و غیرحضوری برگزار می شود.

وی افزود: اهمیت و اولویت فعالیت ها و مسابقات قرآنی در آموزش و پرورش در سند تحول بنیادین تعریف شده است. از این رو وظیفه ای بر عهده ماست که به مباحث تعلیم و تربیت نیز پرداخته شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha