سید جمیل احمدی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: این اقلام شامل ۳۷۸ هزار عدد ماسک، هشت هزار جفت دستکش، ۳۰ هزار دست گان و هفت هزار عدد ساق دست بود که از اسفند سال گذشته همزمان با شروع بکار ستاد مبارزه با کرونا تولید و عرضه شده است.
وی با بیان اینکه ۱۱ آموزشگاه در ۶ شهرستان این استان در تولید این میزان اقلام بهداشتی مشارکت داشتند، افزود: سنندج با چهار آموزشگاه و ۱۶۵ هزار ماسک و ۱۸ هزار دست گان بیشترین میزان تولید را داشته است.
مدیرکل آموزش فنی حرفهای کردستان یادآور شد: ۹ آموزشگاه آزاد این استان در کنار ۲ مرکز آموزش دولتی از ابتدای شیوع ویروس کرونا با موقعیت شناسی خود نیاز جامعه را تشخیص داده و اقدام به تولید ماسکهای بهداشتی و البسه بیمارستانی کردند.
احمدی تاکید کرد: مواد اولیه مورد نیاز برای تولید این اقلام در مراکز آموزش فنی حرفهای آزاد توسط خیران شهرهای سنندج، بانه، کامیاران، سقز و قروه و مراکز دولتی نیز از سوی اداره کل تامین شد و پس از تولید نیز روانه مراکز مصرف از جمله بیمارستانها گردید.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون تولید این اقلام در آموزشگاههای فنی و حرفهای متوقف شده است، گفت: در صورت اعلام نیاز ستاد ملی و استانی مبارزه با کرونا این آموزشگاهها فعالیت خود را دوباره از سر گرفته و اقدام به تولید اقلام بهداشتی مورد نیاز خواهند کرد.
در حال حاضر ۱۶ مرکز آموزش فنی حرفه ای چارت دار دولتی و ۱۳۴ آموزشگاه فنی حرفه ای خصوصی در این استان مجوز فعالیت دارند که حدود ۷۵۰ مربی نیز در این مراکز مشغول به کار و آموزش هنرجویان هستند.
براساس اعلام سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تا ظهر شنبه ۱۱ مرداد مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۰۶ هزار و ۷۵۲ نفر رسید وبا فوت ۲۱۶ بیمار در ۲۴ ساعت گذشته تعداد جان باختگان این بیماری در کشور نیز به ۱۶ هزار و ۹۸۲ نفر رسید.
نظر شما