بیژن سلیمانپور روز دوشنبه در جلسه شورای اطلاعرسانی در سالن امام جواد(ع) استانداری قم افزود: هدف از معرفی این قبیل مدیران یا دستگاههای اجرایی، مچگیری نیست بلکه وضعیت کرونا در قم نسبت به گذشته بحرانیتر شده است.
وی ابراز کرد: مسئولان دانشگاه علوم پزشکی قم میتوانند دستگاهها و مراکزی که به پروتکلهای بهداشتی بیتوجه هستند را به مردم معرفی کنند.
وی تصریح کرد: برای مقابله با تجمعات خطرآفرین در سطح شهر قم میتوان از ظرفیتهای قانونی استفاده کرد.
سلیمانپور ابراز داشت: از ابزارهای حاکمیتی استان نیز میتوان بر کاستن از تجمعات خطرناک در بوستانها، تالارها، مراکز فروش و غیره بهره برد.
معاون استاندار قم عنوان کرد: تجربه مراکز درمانی قم نشان داده که هم ورزشکاران و هم کودکان به کرونا مبتلا شدند و این ویروس فقط بیماران زمینهای را قربانی نمیکند.
سلیمانپور ادامه داد: کارآمد سازی فردی و اجتماعی برای خودکنترلی و رعایت پروتکلهای بهداشتی موثرترین راهکار در مقابله با آسیبهای ویروس کرونا است.
وی تصریح کرد: گزارش دانشگاه علوم پزشکی قم در رابطه با روند ابتلاهای جدید باید مبتنی بر نگاههای واقعبینانه باشد تا حس عادی پنداری این ویروس خطرناک کاهش یابد.
وی بیان داشت: عادی پنداری شرایط میتواند وضعیت قم را در روزهای آینده از نارنجی به قرمز تبدیل کرده و اعمال محدودیتهای بیشتری اجتماعی را به دنبال داشته باشد.
سلیمانپور اظهار کرد: تا چند هفته قبل از این حداکثر بیمار بستری در مراکز درمان کرونایی قم ۷۰ نفر بود که در حال حاضر تعداد آنها از مرز ۳۳۰ بیمار فراتر رفته است.
معاون استاندار قم گفت: وضعیت اصناف قم در رعایت پروتکلهای بهداشتی همچنان مطلوب نیست و از مرکز بهداشت استان انتظار داریم برخوردهای خود را با واحدهای بیتوجه شدت بخشد.
وی در ادامه یادآور شد: ایجاد محدودیت در برگزاری آیینهای ماه محرم برای همه ما سخت است اما برای حفظ سلامتی مردم و جلوگیری از همهگیری کرونا ناچار به اعمال برخی محدودیتها و عمل به پروتکلهای بهداشتی هستیم.
سلیمانپور گفت: همکاری و تعامل مراجع و علما در تعطیلی مناسک دینی و ایجاد محدودیت بسیار مطلوب بوده است.
وی تصریح کرد: یکی از حربههای امروز دشمنان در برپایی آیینهای ماه محرم تلاش در القای تقابل بین دین و عقل و ترجیح یکی از آنها بر دیگری است که با رعایت پروتکلهای بهداشتی طبق شیوهنامه ستاد ملی مبارزه با کرونا و توصیههای مراجع تقلید میتوان آیینهای آبرومندی را برپا کرد.
«ویروس کرونا»، موسوم به «کووید ۱۹» اواسط ماه دسامبر سال گذشته (۲۴ آذر ۹۸) در شهر «ووهان» واقع در مرکز چین گزارش شد؛ ابتدا از این بیماری بهعنوان ذاتالریه نامبرده میشد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ (۹ دی ۹۸) بهصورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.
شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا میتوانند با شماره تلفنهای ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و یا برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.
همه ایرانیان میتوانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواستهشده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.
نظر شما