رییس بیمارستان فوق تخصصی دکتر شریعتی مشهد روز دوشنبه با بیان این مطلب به خبرنگار ایرنا گفت: ۴۰ میلیارد ریال از این کمکها توسط خیران و ۵۰ میلیارد ریال نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی مشهد برای خرید تجهیزات پزشکی و سایر موارد صورت گرفته است.
دکتر محمدرضا حسینعلیزاده افزود: خوشبختانه از ابتدای شیوع ویروس کرونا مردم و خیران حضور جدی در کنار کادر درمانی داشته اند و امیدواریم تا ریشهکنی این ویروس این روند ادامه داشته باشد.
وی ادامه داد: در این مدت حمایتهای مناسبی در تامین ملزومات و تجهیزات مورد نیاز بیمارستان شریعتی از سوی مردم صورت گرفته است.
رییس بیمارستان فوق تخصصی دکتر شریعتی مشهد گفت: در حال حاضر ۱۰۰ بیمار مبتلا به کووید-۱۹ در این بیمارستان بستری و تحت درمان قرار دارند.
هم اکنون بیمارستانهای ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و دکتر علی شریعتی ویژه درمان بیماران مبتلا به کووید - ۱۹ در مشهد هستند.
بیمارستان شریعتی مشهد ۱۶۰ تخت بستری و ۶۴۰ پرسنل کادر درمانی دارد.
حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶.۵ میلیون نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام خدماترسانی میشوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد ۱۳ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی خود دارد.
تاکنون ۳۰۹ هزار و ۴۳۷ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شدهاند و شمار جانباختگان این بیماری به ۱۷هزار و ۱۹۰ تن رسیده است.
نظر شما