دانشگاه علوم پزشکی مشهد روز چهارشنبه به نقل از معاون درمان این دانشگاه گزارش داد: طبق بررسیهای انجام شده بیماران کرونایی که بیش از پنج روز در بیمارستان شریعتی مشهد بستری بودند دچار افسردگی و نگرانی به خاطر عدم حضور خانواده و بستگان خود شدهاند.
دکتر شاپور بدیعی افزود: در این اقدام ابتکاری بیمارانی که از شرایط عمومی بهتری برخوردارند با ویلچر و به همراه یکی از اعضای کادر درمان به فضای بیرونی بیمارستان میآیند تا برای چند دقیقه با یک نفر از اعضای خانواده یا بستگان خود با فاصله دو متری ملاقات کنند.
وی گفت: در زمان محدود ملاقات بیمار با خانواده و بستگانش اکسیژن و دستگاه احیاء در فضای باز بیمارستانی قرار داده شده تا اگر در این بازه زمانی مشکلی برای بیمار بهوجود آمد بلافاصله اقدام لازم توسط تیم درمانی پنج نفره مستقر در محل ملاقات صورت پذیرد.
وی خاطر نشان کرد: بیمارستان شریعتی مشهد یکی از سه بیمارستان ویژه درمان بیماران کرونایی در مشهد است و کادر درمانی این بیمارستان حدود شش ماه است که خالصانه و صادقانه در حال خدمترسانی به بیماران کرونایی هستند و جان خود را به خطر انداختهاند تا جان همنوعانشان را نجات دهند.
بیمارستانهای ۶۱۰ تختخوابی امام رضا (ع) و شریعتی مشهد برای خدمت به بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در نظر گرفته شدهاند.
بیمارستان شریعتی مشهد ۱۶۰ تخت بستری و ۶۴۰ کادر درمانی دارد.
حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶.۵ میلیون نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد قرار دارند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشگاههای علوم پزشکی گناباد، سبزوار، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام خدماترسانی میشوند.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد علاوه بر کلانشهر سه و نیم میلیون نفری مشهد ۱۳ شهرستان دیگر استان خراسان رضوی را زیرپوشش خدمات بهداشتی و درمانی خود دارد.
بر طبق گزارش سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تاکنون ۳۱۷ هزار و ۴۸۳ نفر به بیماری کووید ۱۹ در کشور مبتلا شده اند، از دیروز تا امروز ۱۵ مرداد، دو هزار و ۶۹۷ بیمار جدید در کشور شناسایی شده است و طی این مدت ۱۸۵ بیمار جان خود را از دست داده اند که مجموع جان باختگان این بیمار در کل کشور به ۱۷ هزار و ۸۰۲ نفر رسیده است.
نظر شما