معاون وزیر راه و شهرسازی از پنج طرح بازآفرینی شهری سنندج بازدید کرد

سنندج‌ - ایرنا - معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری با همراهی بهمن مرادنیا استاندار کردستان و جمعی از مدیران شهری از پنج طرح در حال اجرای این شرکت از جمله از طرح احداث پیاده‌راه در خیابان فردوسی سنندج بازدید کرد.

به گزارش ایرنا، این طرح‌ها شامل مرکز محله نایسر و بلوار ۲ کیلومتری این ناحیه منفصل شهری، مدرسه ۹ کلاسه ناحیه منفصل شهری ننله، طرح بازآفرینی بافت تاریخی آغه زمان و مطالعات طرح هفت باغ سنندج و پیاده راه خیابان فردوسی است.
مهدی عبوری روز دوشنبه در جریان بازدید از طرح پیاده راه فردوسی با اشاره به اینکه طرح پیاده‌راه فردوسی از طرح‌های شاخص حوزه بازآفرینی کشور در مرکز یک شهر است، گفت: پیمانکاران و مسوولان استانی نگران تامین اعتبار این طرح نباشند و تلاش کنند در کمترین زمان ممکن به بهره برداری برسد.
معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: با بهره‌برداری از این طرح علاوه بر تسهیل عبور و  مرور مردم از مرکز شهر، اهداف بازآفرینی شهری نیز محقق می‌شود.
بهمن مرادنیا استاندار کردستان نیز در این بازدید با بیان اینکه نگرانی مجموعه دولت در این طرح تامین اعتبار است، اظهار داشت: با توجه به اهمیت اجرای طرح پیاده راه فردوسی تلاش می‌شود اعتبارات این طرح از منابع مختلف از جمله ستاد بازآفرینی شهری تامین و در اختیار پیمانکاران قرار گیرد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار کردستان نیز گفت: برای این طرح ۴۰ میلیارد تومان اعتبار پیش بینی شده که هم اکنون خدمات زیربنایی شامل آب، برق، مخابرات و فاضلاب اصلاح شده و طرح به صورت خام در اختیار شهرداری برای انجام عملیات روبنایی از جمله بتن ریزی و سنگ فرش قرار گرفته است.
شهرام ملکی افزود: این طرح گزینه نهایی راه و شهرسازی برای احیای خیابان فرودسی است که برای اجرای آن در بهار سال ۱۳۹۷ حدود ۸۰ میلیارد ریال (به غیر از ساماندهی زیرساخت‌ها) اعتبار تصویب شده بود.
وی اضافه کرد: پس از اتمام طرح مطالعاتی در حوزه‌های ترافیکی، تاریخی، معماری سنتی و بومی در ۲ مرحله شامل کف سازی و مرمت ساختمان های تاریخی اجرا می‌شود.
ملکی با بیان اینکه این طرح از اردیبهشت سال جاری وارد فاز اجرایی است، یادآور شد: اعتبار مورد نیاز این طرح به میزان ۸۰ میلیارد ریال شامل ۶۰ میلیارد ریال از محل فروش املاک در اختیار سازمان ملی زمین و مسکن و ۲۰ میلیارد ریال نیز از محل منابع نقدی شرکت باز آفرینی شهری تامین می‌شود.

رییس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی کردستان روز دوشنبه در این بازدیدها با اشاره به اینکه این استان رتبه نخست در جذب اعتبارات بازآفرینی کشور دارد اظهار داشت: هم اکنون در کردستان ۴۹ طرح با یک هزار ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرهای سنندج، سقز، مریوان، قروه، بیجار، کامیاران و بانه در حال اجرا است.
مصطفی رضایی افزود: طرح مرکز نایسر محله با کاربری فرهنگی، آموزشی و ورزش در زمینی به مساحت ۲ هزار و ۴۰۰ متر مربع در سال ۱۳۹۶ شروع بکار کرده و پیش بینی می شود تا پایان کار ۵۴ میلیارد ریال هزینه بردارد.
وی با بیان اینکه این طرح هم اکنون از ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است یادآور شد: طرح پس از بهره‌برداری به عنوان محلی برای ارایه آموزش‌های محله محور مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
رییس اداره بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی کردستان گفت: مدرسه ۹ کلاسه ناحیه منفصل شهری ننله نیز به عنوان دومین مدرسه احداث شده در قالب طرح بازآفرینی شهری در سنندج است که هم اکنون دارای ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است و وزارت راه و شهرسازی برای احداث این طرح ۲۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیص داده است.
وی گفت: طرح ساماندهی بلوار نایسر نیز به طول حدودا ۲ کیلومتر به عرض ۲۰ متر از سال ۱۳۹۶ آغاز شده و ۴۲ میلیارد ریال ریال اعتبار مصوب دارد.
رضایی در خصوص طرح بازآفرینی هفت باغ سنندج نیز اظهار داشت: این طرح هم اکنون در مرحله مطالعه بوده و در نظر داریم با همکاری بخش خصوصی آن را در مراحل مختلف به مرحله اجرا برسانیم.
وی افزود: این طرح به وسعت حدود ۳۲ هکتار به عنوان بزرگترین پروژه بازآفرینی شهری کشور است که شامل هفت باغ شامل معماری، باغ آیین، باغ هنر، باغ مجسمه، باغ سینما، باغ کتاب و مجتمع اقامتی و تفریحی است.
مهدی عبوری معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری در جریان سفر یکروزه خود علاوه بر بازدید از این طرح‌ها سه طرح بازآفرینی شهری در سنندج را که با هزینه ۱۰۰ میلیارد ریالی احداث شده بود افتتاح کرد.
این طرح‌ها شامل احداث بلوار ماموستا هیمن روستای حسن آباد، سنگ فرش و پله گذاری کوچه‌های خیابان کارگر سنندج (محله تقتقان) و بهسازی معابر، پله گذاری، سنگ فرش و آسفالت معابر محلات فرجه و کانی کوزله است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha